spre Charles De Gaulle (CDG)

Aeroport: Charles De Gaulle (CDG), Paris / Franta. Cumpara bilet de avion Chisinau - Charles De Gaulle

Bilete de avion Chisinau- Paris, aeroport Charles De Gaulle.

Aeroportul Charles de Gaulle

Despre Aeroportul Charles de Gaulle. Bilete de avion, zbor avia spre Aeroportul Charles de Gaulle, cunoscut și sub numele de Aeroportul Roissy, este cel mai mare aeroport internațional din Franța și al doilea cel mai aglomerat aeroport din Europa, situat în Roissy-en-France, la 23 km nord-est de Paris. Apropo, în anul 2019 aeroportul a deservit circa 76 milioane de pasageri!

În cadrul aeroportului activează zeci de companii aeriene ce deservesc sute de destinații de zbor, astfel că Aeroportul Charles de Gaulle cu siguranță te va lăsa impresionat cu posibilitatea de a ajunge în orice colt al lumii. Pentru a deservi un număr atât de impresionant de pasageri, aeroportul are o infrastructură complexă. Asemănător multor bulevarde din Paris, aici găsim un număr impresionant de boutiq-uri de lux, branduri cu renume mondial cum ar fi Hugo Boss, Michael Kors, Rolex, Dioar, Luis Vuitton, Chanel, Prada și altele magazine specializate în cadrul aeroportului. La fel sunt zeci de restaurante, baruri, cafanele care pot fi pe placul oricărui călător.

Există mai multe soluții pentru deplasarea de la aeroport spre oraș, astfel ca pasagerii să savureze cât mai rapid din vacanța pariziană: • Roissybus pleacă de la terminalele 1 și 2 și circulă non-stop până la Palais Garnier. • „Le Bus Direct” operează spre mai multe destinații: linia 2 până la Place de l’Étoile, Porte Maillot Trocadéro și Turnul Eiffel, linia 3 până la Paris Orly, linia 4 până la stațiile de tren Gare Montparnasse și Gare de Lyon. • serviciile RER B Regional-Express conectează aeoproportul la centrul Parisului • autobuzul „Magical Shuttle” pleacă de la toate cele trei terminale pentru Disneyland Paris. La fel pasageii pot opta pentru taxi sau obțiunea de rent-a-car.

Cumpără online bilete de avion din Chișinău spre Paris.
Realizează-ți visul de a vizita cel mai romantic oraș din lume, rezervând bilete de zbor la cel mai ieftin preț pe AVIA.MD. Utilizează acum sistemul online AVIA.MD pentru rezervare a biletelor de avion pentru cursa Chișinău – Paris, destinația Aeroportul Charles de Gaulle.

Charles De Gaulle

/

Paris

/

Franta


Aeroportul : Charles De Gaulle


Codul aeroportului : CDG


Aeroport mare


Latitudine : 49.0127983093
Longitudine : 2.54999995232


Orasul : Paris


Codul orasului : PAR


Tara : Franta


Codul tarii : FR
Spre Paris / Charles De Gaulle
Decolarea Din:

Din Paris / Charles De Gaulle
Decolarea Spre: