spre Beauvais-Tille Airport (BVA)

Aeroport: Beauvais-Tille Airport (BVA), Paris / Franta. Cumpara bilet de avion Chisinau - Beauvais-Tille Airport

Aeroport: Beauvais-Tille Airport (BVA), Paris / Franta. Cumpara bilet de avion Chisinau-Beauvais-Tille Airport

Aeroportul Internațional Paris-Beauvais

Despre Aeroportul Paris-Beauvais.
Zbor avia, bilete de zbor spre Aeroportul Paris-Beauvais reprezintă un început al unei superbe vacanțe pariziene.
În pofida numelui său de marcă, aeroportul este situat în regiunea Picardia la 85 km nord-nord-vest de Paris. Cu o istorie bogată în spate, construit încă în anul 1930, Aeroportul Paris-Beauvais vă va bucura prin simplitate și prin faptul că are o atmosferă prietenoasă. Aceasta deservește circa 4 milioane de pasageri anual, toate zborurile fiind efectuate pe teritoriul continentului european. Cele mai recente schimbări din cadrul aeroportului au avut loc în 2019 când s-a deschis un nou punct de control.
Un mare avantaj pentru călătorii moldoveni este faptul că trei companii aeriene au legături directe Chișinău-Beauvais, astfel rezervând online bilete de avion, Parisul e doar la câteva ore distanță de Chișinău. La fel aeroportul are linii aeriane cu mai multe orașe din România, cum ar fi Iași, București, Craiova, Cluj-Napoca și Timișoara. Chiar dacă aeroportul Beauvais este amplasat destul de departe de Paris, transportul nu este o problemă.
Există mai multe opțiuni pentru a face acest lucru, cum ar fi serviciile de taxi, dar și numeroase autobuze navetă care duc spre Beauvais sau spre calea ferată localizată la 4 km de aeroport. Aeroportul Paris Beauvais are mai multe restaurante și snack bars. Indiferent dacă doriți să luați micul dejun sau la cină de seară, personalul este la îndemână pentru a vă deservi și a vă răspunde la întrebări.
La fel aeroportul este dotat cu toate cele necesare părinților cu copii mici sau cu animale de companie. Bilete de avion pentru cursa Chișinău – Paris. Rezervă bilete de zbor online pe AVIA.MD spre orașul dragostei, la cel mai ieftin preț din Moldova. Comandă online bilete de avion spre Paris, achită direct c cardul bancar.

Beauvais-Tille Airport

/

Paris

/

Franta


Aeroportul : Beauvais-Tille Airport


Codul aeroportului : BVA


Aeroport mediu


Latitudine : 49.4543991088867
Longitudine : 2.11278009414673


Orasul : Paris


Codul orasului : PAR


Tara : Franta


Codul tarii : FR
Spre Paris / Beauvais-Tille Airport
Decolarea Din:

Din Paris / Beauvais-Tille Airport
Decolarea Spre: