Aeroportul Internațional Barcelona – El Prat

Aeroportul din Barcelona, cunoscut sub numele de El Prat, este un centru de transport important în Barcelona și în întreaga Catalonia.

Aeroportul din Barcelona se află la doar 12-14 km de centrul orașului. Ea are două terminale:

  • T1 – Acesta este un terminal nou, care deservește toate sosirile și plecările din companiile aeriene spaniole ca: Iberia, Vueling și Air Europa, și de la toți ceilalți membri ai: Oneworld, SkyTeam și Star Alliance.
  • T2 – Acesta este vechiul terminal. Acesta este utilizat în principal de zborurile low-cost și companiile aeriene de charter.

Amintiți-vă că puteți înregistra numai în terminalul corespunzător: T1 sau T2, și, deoarece acestea sunt la 7 km distanță unul de altul, iar la stațiile de tren și autobuz, nu există practic nici o informație cu privire la zborurile viitoare, este bine să știe dinainte de ce terminal aveți nevoie.

Terminalele T1 și T2 sunt conectate între ele cu autobuzul gratuit de transfer (care se execută la fiecare 5-10 minute). Așa că, dacă, de exemplu, ați ajuns la T1 și doriți să prindeți un tren spre centrul orașului, pentru un început trebuie să ajungeți la tren cu unul dintre aceste autobuze (durata calatoriei: 12-15 minute).

Autobusul are 4 statii: T1 – zona de decolări (etajul 3), T1 – zona Sosirilor (parter), T2B și T2C.

Dacă veți zbura spre Aeroportul El Pratl aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului Dublin, prognoza meteo, hotelurile din Lisabona și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din Barcelona

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul El Prat, atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre Barcelona. Cu Avia.md veți găsi  rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp.

Nu uitați că puteți face rezervarea biletelor de avion online pe AVIA.MD.

Nu sânteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din El Prat. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compara prețurile pentru zecile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel în Barcelona, Avia.md  vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș. Aflați care sunt cardurile bancare pe care puteți să le folosiți pentru a achita costul biletului de avion.