Pe site-ul companiei Avia MD puteti rezerva bilete de avion catre Portugalia si puteti gasi o camera in unul dintre hotelurile acestei tari. Sunt curse aeriene, efectuate de diverse companii aeriene, atat cu clasa econom cat si cu business.

Zboruri directe Moldova – Portugalia

Popularitatea acestei tari creste cu fiecare an ce trece. Sunt multe cauze precum:preturile accesibile, clima buna si statiuni balneare moderne, multe locuri istorico-culturale.

Datorita deservirii noastre, biletele de avion ieftine catre Portugalia au devenit realitate pentru locuitorii Moldovei. In fiecare saptamana sunt realizate zboruri spre Lisabona, indeplinite de diverse companii straine:

  • Lufthansa (Germania);
  • Turkish Airlines (Turcia);
  • Tap Air Portugal;
  • Austrian Airlines (Austria) s.a.

De obicei cursele aeriene catre Portugalia sunt insotite de stationari in Munchen, Frankfurt pe Main, Istanbul, in dependenta de transportatorul ales. Sunt posibile atat varianta cu continuarea zborului cu alt avion cat si cu doua.

Cum comandati biletele de avion catre Portugalia

Pentru a cumpara bilete de avion catre Portugalia ieftin, este necesar de a introduce in sistemul de cautare punctele de plecare si sosire, data, numarul de persoane, ce planifica sa zboare cu dvs. Sistemul permite folosirea setarilor suplimentare de cautare:

  • Orase vecine;
  • Disponibilitatea unei curse directe;
  • Gasirea biletelor de avion catre Portugalia cu plecarea si sosirea la un timp anumit;
  • Selectarea companiei aeriene dorite.

Indata ce veti indica toate datele, cautarea va afisa propuneri de la diverse companii pentru datele preferabile. Pe parcursul zilei pot fi cateva curse. Pretul biletelor de avion catre Portugalia variaza, in dependenta de necesitatea de a continua zborul cu alt avion, clasa si multe alte criterii.

Puteti comanda biletul in format electronic sau standard. Daca preferati optiunea a doua, ridicarea acestuia are loc la oficiul nostru si de la curier. Cercetati atent informatia despre modalitatile de achitare, returnarea biletelor s.a. Daca nu ati putu clarifica unele detalii, adresativ-a la serviciul suport clienti.