Zborurile din Moldova permit deplasarea rapidă şi sigură în orice punct de pe glob, graţie căreia popularitatea acestui mod de transport rămâne la un nivel înalt stabil. Serviciile companiilor aeriene sunt utilizate atât de către turiștii care călătoresc în scopuri recreative, cât și businessmenii care călătoresc în îndeplinirea sarcinilor lor de afaceri.

Avantajele biletului electronic (E-Ticket)

   Tehnologiile moderne nu se opresc, ci continuă să se îmbunătățească pentru a spori confortul fiecărui călător. În primul rând, aceasta se referă la procesul de achiziție, pentru că nici măcar nu trebuie să părăsiți casa – toate operațiunile privind selectarea și rezervarea unui bilet pentru zborul necesar pot fi făcute pe site-ul nostru. Astfel, nu veți mai avea nevoie să mergeți personal la aeroport sau casa de bilete, ceea ce economisește mult timp și efort. Pe lîngă aceasta, un bilet electronic nu poate fi pierdut sau uitat înainte de a face check-inul – datele despre acesta sunt stocate într-o bază de date specială. Deci, cel puţin, puteţi să nu vă faceți griji referitor la acest detaliu. În plus, puteţi comanda bilete obișnuite, imprimate pe un formular standard cu livrare prin curier la domiciliu.

Cumpărați bilete de avion rapid și ușor

   Oferim o formă convenabilă de selectare a zborurilor și rezervare de bilete, pe care o găsiți pe site. Folosind motorul de căutare, veți putea alege bilete pentru zboruri în orice zi și oră. În plus, oferim o oportunitate de a alege o companie aeriană specifică din cele ce fac plecări din Moldova la momentul oportun, care va fi deosebit de convenabil pentru cei care preferă să utilizeze serviciile unui anumit transportator. Monitorizăm permanent promoțiile și reducerile oferite de companiile aeriene, ceea ce ne permite să oferim cele mai accesibile prețuri pentru fiecare client. Dupa cum vedeti , puteti cumpara bilet de avion catre Chisinau cu usurinta , rapid si comod.

Avia.md – bilete de avion ieftine in Moldova !!!