Wizz Air lansează 3 curse noi din Chișinău! Rezervă bilete de avion

Wizz Air lansează 3 curse noi din Chișinău! Rezervă bilete de avion

04 Iulie 2024

Wizz Air, compania aeriană low-cost, își extinde rețeaua de zboruri din Chișinău, adăugând trei noi destinații interesante pentru călătorii moldoveni. Din toamnă, pasagerii vor putea zbura direct spre Viena, Varșovia și Abu Dhabi.

Zborurile spre Viena și Varșovia vor începe pe 30 septembrie și vor fi operate de trei ori pe săptămână: luni, miercuri și vineri.

Pe de altă parte, ruta spre Abu Dhabi va fi inaugurată pe 27 octombrie și va fi de asemenea disponibilă de trei ori pe săptămână: miercuri, vineri și duminică.

Aceste noi legături aeriene oferă oportunități excelente pentru călătorii de afaceri și de plăcere, facilitând accesul la noi culturi și destinații.

Pentru a rezerva bilete de avion, vizitează avia.md! Aici poți rezerva bilete de avion online și beneficiezi de suport non-stop, 24/7.

Aceasta este o modalitate excelentă de a-ți planifica călătoriile rapid și eficient, având acces la cele mai noi rute disponibile, inclusiv cele trei noi destinații lansate de Wizz Air din Chișinău: Viena, Varșovia și Abu Dhabi. Începe aventura ta cu doar câteva clicuri pe avia.md