SELECTARE CHARTER: REZERVAREA BILETELOR ONLINE

SELECTARE CHARTER: REZERVAREA BILETELOR ONLINE

22 Iunie 2020

Zbor charter! Rezervarea biletelor de avion charter pe avia.md
Zborurile charter sunt cursele aeriene operate de către un anumit turoperator, în cazul unor evenimente speciale, existența unor situații excepționale sau curse charter de sezon.
Compania AVIA.MD pune la dispoziția Dvs, bilete de avion ieftine pentru cursele charter organizate cu zbor din și spre Chișinău. Apropo, în această perioadă, zborurile de tip charter din Republica Moldova are ca destinații orașele principale ale Europei. Poți opta pentru zbor charter spre Londra, Paris, Lisabona, Dublin, Madrid, Berlin, Roma, Bruxelles, Frankfurt, Amsterdam, Veneția, etc

Acum, biletele de avion pentru zbor charter pot fi procurate pe AVIA.MD cu doar un singur click.
Pentru comoditatea ta și pentru a-ți economisi timpul, rezervarea biletelor de zbor charter și achitarea acestora pot fi realizate online pe AVIA.MD cu cardul de credit.

Tu ce destinație de zbor charter ai ales?
Urmărește direct pe AVIA.MD cele mai actuale oferte pentru cursele charter. Bifează din timp destinația necesară și obține cele mai ieftine bilete de zbor charter din și spre Chișinău.
Pentru detalii despre oferte existente de zbor charter și bilete de avion charter, precum şi întrebări cu privire la tarifele pentru fiecare zbor concret şi modalităţile de plată a biletelor de avion, ne puteţi contacta la telefonul: +373 22 890-890