Rezervă Bilete de avion HiSky

Rezervă Bilete de avion HiSky

30 Mai 2024

Bilete de avion HiSky


HiSky este o companie aeriană din Moldova cu sediul principal în Chișinău, care operează zboruri de la fondarea sa în 2020. În scurt timp, compania a reușit să se extindă semnificativ, oferind servicii variate și fiabile pentru pasageri.

În 2023, HiSky a transportat peste 1,300,000 de pasageri, dublând numărul de pasageri transportați în anul precedent

HiSky operează o flotă de 8 aeronave, majoritatea fiind parte a familiei Airbus A320. Recent, compania a adăugat un Airbus A330-200, prima aeronavă wide-body operată sub o înregistrare românească, care poate efectua zboruri de până la 13,400 km

Compania zboară către 28 de destinații internaționale, incluzând rute populare către Europa, Asia, Africa și, în curând, Statele Unite. Cele mai populare destinații includ Paris, Londra, Dublin, Frankfurt și, în curând, New York

HiSky operează din mai multe aeroporturi, incluzând București, Cluj-Napoca, Iași, Baia Mare și Chișinău. Compania este unul dintre principalii operatori de zboruri charter în România și Moldova, cu peste 8,000 de zboruri charter operate anual.

Servicii și Facilități

Servicii la Bord: HiSky oferă opțiuni de catering variate și servicii de divertisment pentru a asigura confortul pasagerilor.

Business Class și Economy: Pasagerii pot alege între clasele de rezervare economy și business, beneficiind de facilități precum programul "Smart Pass" pentru călătorii frecvente

Rezervări Online : Biletele de avion pot fi rezervate direct pe avia.md la cele mai accesibile prețuri, oferind flexibilitate și confort pasagerilor în planificarea călătoriilor lor.

Planuri Viitoare

Compania intenționează să-și consolideze poziția pe piață și să lanseze noi rute, inclusiv zboruri transatlantice directe. HiSky se concentrează pe dezvoltarea unui serviciu de înaltă calitate, axat pe nevoile pasagerilor, menținând totodată o creștere sustenabilă și transparentă.

HiSky continuă să își extindă rețeaua și capacitatea de transport, oferind totodată prețuri competitive și o experiență plăcută de zbor pentru pasagerii săi.