Bilete de zbor Chisinau - Antalya

Bilete de zbor Chisinau - Antalya

31 Mai 2021

Vacanță cu avionul din Chișinău în Antalya!

Ce cunoști despre Antalya? Ai avut ocazia să profiți de o vacanță, un sejur sau poate un city break inedit în acest oraș formidabil?

Antalya este una dintre cele mai atracții turistice din Turcia, un mic colț de rai și istorie de secolei. Amplasată pe malul Mării Mediterane, Antalya te va suprinde cu apele sale cristinaline și albastre bonusul fiind plajele largi cu un soare generos.

Coasta Turcoazului

Un sejur în Antalya cu zbor direct din Chișinău – stațiunea unde întalnești rasăritul perfect și un apus rupt din povești. Atât de uimitoare și impresionantă cu peisajele sale naturale, străzi înguste unde simți pe piele ta istoria imperială, un stil architectonic tradițional al moscheelor, biericilor, madrasahurilor și ale hamamurilor.

Hoteluri de lux, deservire impecabilă și oferte de zbor la cel mai ieftin preț pentru bilete de avion cu zbor din Moldova.

În acest sezon estival, AVIA.MD și-a propus ca Antalya să devină urmatoarea și cea mai dorită destinație de odihnă a Dvs. Unde să aveți parte de o vacanță excepțională, trăită la intensitate și savurată cu fiecare clipă.

Ne-am angajat să vă punem la dispoziție cele mai ieftine bilete de avion spre Antalya. Rezervă acum bilete de zbor pentru cursa directă Chișinău - Antalya.

Hai să facem împreună ca experiența unei vizite în Antalya să fie cea mai memorabilă.