AVIA.MD te duce gratis în Maldive!

AVIA.MD te duce gratis în Maldive!

15 Aprilie 2024

AVIA.MD - te duce gratis în Maldive!

Profită de ocazia extraordinară de a câștiga un sejur în Maldive, în mijlocul Oceanului Indian. Tot ce trebuie să faci pentru a avea șansa de a te bucura de un sejur all inclusive în Maldive este să rezervi bilet de avion spre orice destinație, cu compania Turkish Airlines, până pe 31.08.2024.

O vacanță în Maldive este o experiență de neuitat, unde luxul se întâlnește cu frumusețea naturală impresionantă. Gândește-te cum ar fi să te relaxezi pe o insulă privată, cu nisip alb și fin și ape limpezi de un albastru strălucitor.

AVIA.MD te invită să trăiești o experiență de neuitat! Rezervă și achită biletele de avion până în luna august 2024, și automat intri în cursa pentru a câștiga un sejurul de vis în Maldive și intră automat în cursa pentru a câștiga o vacanță gratuită ALL INCLUSIVE în Maldive, cazare 6 nopți în Sun Siyam Iru Fushi.


CE INCLUDE OFERTA?

* Vacanță de 6 nopți în Maldive – Sun Siyam Iru Fushi Resort 5*

* Bilete de avion tur/retur pentru o escapadă fără griji. Zbor asigurat din Chișinău cu compania Turkish Airlines

* Tip de masă ALL INCLUSIVE

* Transferuri private de la și către aeroport, asigurând un început și un sfârșit confortabil al călătoriei tale

Călătoria perfectă te așteaptă!


Sun Siyam Iru Fushi este recunoscut ca unul dintre cele mai rafinate resorturi din Maldive, unde vacanța se transformă într-o experiență de neuitat prin combinația ideală de peisaje naturale, confort superior și servicii excepționale. Situat pe o insulă privată, acest refugiu îmbină eleganța cu splendoarea naturală. Vilele sale, fie că sunt amplasate peste apele cristaline, fie direct pe plaja cu nisip fin, oferă vederi impresionante și acces imediat la plajă sau la ocean.
Resortul dispune de multiple restaurante unde se servesc specialități culinare internaționale, iar spa-ul invită la relaxare completă cu tratamente complexe.

Turkish Airlines, renumită pentru serviciile sale premium, oferă zboruri directe de la Chișinău către paradisiacele Maldive. Pasagerii acestei rute vor avea parte de un zbor confortabil și lin, bucurându-se de ospitalitatea de excepție care caracterizează această companie aeriană. Călătoria cu Turkish Airlines este o experiență deosebită, care începe de la îmbarcare și continuă până la sosirea în exoticele insule Maldive.


REGULAMENT – AVIA.MD te duce gratis în Maldive!

1. Rezervă și achită biletele de avion spre orice destinație cu compania Turkish Airlines.

2. Achită rezervarea până la data de 31.08.2024

3. Toți clienții AVIA.MD care au rezervat bilete de avion cu Turkish Airlines sunt înregistrați la tombolă

4. Câștigătorul va fi desemant pe 10 septembrie, pentru intermediul RANDOM.ORG sau alt service de generare aleatoriu a câștigătorului

Faceți cunoștință aici cu regulamentul și condițiile de participare!