spre Varșovia

Bilete de avion Chisinau - Varșovia (WAW), Polonia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Varșovia (WAW), Polonia. Rezerva online

Informații generale

Chiar dacă Varșovia a suferit din cauza nenumăratelor distrugeri, aceasta și-a salvat și a restaurat toate clădirile istorice, palatele și bisericile. Orașul vechi, cu străzile sale pitorești, este inclus în Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. Varșovia, precum și alte multe orașe istorice, este construită pe râul Vistula. După aderarea la Uniunea Europeană în 2004, capitala se confruntă cu cel mai mare boom economic din istorie.

Palatele și monumentele istorice, se combinate cu arhitectura modernă și localurile moderne. Dar, totuși, mulți turiști vin la Varșovia, doar pentru a admira patrimoniul istoric. Într-adevăr, multe monumente au fost restaurate în strictă conformitate cu schema inițială.

Varșovia este interesantă și din componenta gastronomică. Cu siguranță vor fi apreciate tipurile de bucate "bigos" și "fliaki".

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Varșovia?

Cel mai popular loc pentru a începe călătoriile turistice la Varșovia – este Orașul Vechi. În cazul în care excursia o începe-ți duminica, întrarea în Palatul Regal va fi liberă. Suprafața pe care se află palatul se numește - Piața Castelului, în centrul acesteia este situată o statuie a regelui Sigismund.

Un alt loc căruia se merită de atras atenție, este Zona Pieței. De asemenea, Polonezii se mândresc cu muzeul Staruvca. Staruvca este o replică a orașului vechi, creată cu atenție și detalii la maximum. Muzeul Palatului Wilanow la fel se deosebește prin unicitatea sa și este cunoscut ca micul Versailles.

Mai sunt două muzee, pe care nu trebuie să le ratați din atenție sunt – Muzeul Național și Muzeul Armatei poloneze. Aceste locuri sunt renumite prin expozițiile sale voluminoase și măreți.

Rezervați un bilet spre Varșovia împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Varșovia, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Lista aeroporturilor poate fi găsită pe AVIA.MD. Toate detaliile despre timpul și data sosirii avioanelor pot fi găsite pe site.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Varșovia, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Varșovia. Mai multă informație despre partenerii noștri Air Moldova poate fi găsită pe pagina noastră AVIA.MD.

Varșovia

/

Polonia


Orasul: Varșovia


Codul orasului: WAW


Tara: Polonia


Codul tarii: PL


Aeroporturi:


Spre Varșovia -
Decolarea Din:

Din Varșovia -
Decolarea Spre: