spre Tbilisi

Bilete de avion Chisinau - Tbilisi (TBS), Georgia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Tbilisi (TBS), Georgia. Rezerva online

Informație generală

Odihna în Tbilisi mereu vă va aminti de bucătăria georgiană incredibil de delicioasă, de vederile superbe de la munte, de o mulțime de biserici umitoare, de vinul și mâncarea delicioasă.

Capitala Georgiei, Tbilisi, merită atenția ca să rămâneți aici pentru câteva zile. Planificarea unei excursii este mai bine în primăvara sau toamna căci vara deobicei este foarte cald.

Ce puteți vizita și cu ce vă puteți ocupa în Tbilisi?

Cartierul vechi numit și inima Tbilisi este centrul său istoric și cultural. Alegerea celui mai bun hotel îl puteți face anume în această zonă, iar toate atracțiile importante pot fi văzute la o plimbare pe jos. Mersul pe vechile străzi înguste, cu case din secolul al XVIII-XIX cu două etaje și balcoanele sculptate și decorate colorat vă vor lăsa amintiri nemaipomenite. Plimbându-vă prin celebrul bulevard Rustaveli, veți ajunge pe strada de restaurante unde puteți a lua masa la Jean Shardeni. Urcând pe vechiul drum asfaltat spre cetatea Narikala, veți da de vederile uimitoare ale orașului vechi, și a districtului Avlabari și Sololaki. Cetatea a fost construită în secolele IV-VI. si este locul de nastere al orașului.

Cartierul băilor de sulf, Abanotubani sunt locurile în care puteți merge nu numai într-o excursie, dar și pentru a încerca proprietățile curative ale izvoarelor termale de sulf. Fiecare baie se poate închiria cu o cameră privată, cada fiind umplută cu apă minerală. Unele dintre băi sunt din secolul al XVII-lea. Vizitând băile sulfuroase create din cele mai vechi timpuri veți rămâne doar cu impresii plăcute.

Una dintre atractiile din Tbilisi este muntele Mtatsminda sau Muntele Sfânt. Puteți să vă urcați pemunte cu ajutorul funicularului. In partea de sus este Parcul Verde cu o varietate de platforme de vizionare și un parc de distracții. Urcarea pe munte, este mai convenabilă spre seară, astfel încât atunci când devine întuneric, la o înălțime de aproape o mie de metri puteți admira priveliștea nopții din Tbilisi. Orașul noaptea este iluminat foarte frumos mai ales templele cu rămășițele fortificațiilor de cetății și poduri.

Cel mai vizitat loc în Mtatsminda este Templul lui David și panteonul oamenilor proeminenti din Georgia. De asemenea aici este și mormântul lui Alexandru Griboyedov și a soției sale, Nina Savsavadze.

Catedrala Sfânta Treime din Tbilisi este dintre cele mai mari catedrale ale lumii care este de asemenea, reședința Patriarhului georgian. Acesta este un complex integru, în care există mai multe capele, un seminar duhovnicesc și o mănăstire. Catedrala în sine constă dintr-o biserică superioară și inferioară. Relicva principală a catedralei este o Biblie scrisă.

Un alt loc interesant în Tbilisi este Podul Uscat. Aceasta este o piață de vechituri, care a apărut în perioada sovietică. Aici puteți găsi totul: pumnale antice, cărți, ceasuri, bijuterii, ceramică, produse create de meșteri și artiștii locali.

Și, desigur, principala atractie din Tbilisi e bucătăria și vinul georgian. Încercați o duzină de tipuri de khachapuri, afla cum poti mânca khinkali în nenumărate restaurante și cafenele. Fructele și delicatese naționale sunt vândute pe străzi. Multe lucruri se vând în magazine de vin și pivnițe specializate,unde se vinde coniac și chacha. In aceste magazine puteți gusta, de obicei, băuturile înainte de cumpărare.

"Tbili" din georgiană înseamnă cald, și într-adevăr, acest oras este surprinzător de cald și primitor, cu propriul său farmec unic acesta nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Rezervați un bilet spre Tbilisi împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Tbilisi, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Lista aeroporturilor poate fi găsită online. Toate detaliile despre timpul, data sosirii și data plecării avioanelor pot fi găsite pe site.

În cazul în care staționați în Tbilisi pe o perioadă mai îndelungata de timp, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. Orice hotel al orașului, la preț avantajos și rezonabil.


spre Tbilisi

/

Georgia


Orasul: Tbilisi


Codul orasului: TBS


Tara: Georgia


Codul tarii: GESpre Tbilisi -
Decolarea Din:

Din Tbilisi -
Decolarea Spre: