spre Oslo

Bilete de avion Chisinau - Oslo (OSL), Norvegia. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Oslo (OSL), Norvegia. Rezerva online

Informație generală

Oslo, capitala Norvegiei, însăși orașul este situat în partea de jos a golfului Fiordul-Oslo, printre dealurile împădurite. Suprafața aproximativă a orașului o este de 454 Km², 242 Km² din ei o constituie pădurea.

Ce pot face și cu ce mă pot ocupa în Oslo?

Oslo poate fi numit paradis pentru iubitorii de natură. Aflându-te în centrul orașului, să găsești cel mai apropiat parc nu va reprezenta nici-o dificultate, căci ele practic sunt peste tot. Iar transportul pe barcă din centrul orașului până la plaja magnifică pe fiordul insulelor nu va lua mai mult de 10 minute. Un loc deosebit pentru iubitorii de natură în reprezintă Grădina Botanică, o oază în inima acestui oraș, care este deschisă anul împrejur. Pentru localnici acesta este locul preferat pentru plimbări romantice și picnicuri de familie.

Grădina Botanică a fost deschisa în anul 1814. Numărul speciilor de plante din sere îl constituie în jur de 7500 de exemplare. Această grădină e specializată în cultivarea multor specii de plante exotiice.

Deasemenea în Oslo e prezent totul ce se poate aștepta de la un oraș mare: monumente de cultură, muzeie, centre comerciale și o rețea enormă de restaurante.

Dacă doriți să faceți cunoștință cu istoria acestui oraș atunci puteți vizita Cetatea Akershus.

Piatra de temelie a cetății a fost pusă în anul 1299 de Hakon al V-lea, dar construcția a fost finisată doar în sec.14. Castelul medieval a avut un rol strategic pe muntele Akerneset și a supraviețuit luând în considerare multiplele atacuri asupra cetății de-a lungul secolelor.

Cei ce sunt cointeresați de realizările în domeniul științei pot vizita Centrul Nobel al Păcii. În fiece an pe 10 Decembrie anume în acest loc se acordă premiul Nobel pentru Pace. În restul timpului acolo se organizează expoziții temporare, conferințe și video prezentări.

Dacă sunteți cointeresat de sporturile de iarnă, atunci cel mai probabil că cunoașteți de sutele de kilometri de traseiele pentru schiat de la marginile orașului și opt traseie montane.

Pentru a vă cufunda în atmosfera unui astfel de sport puteți vizita Muzeul de Schi și rampa de salt Holmenkollen. Cel mai vechi muzeu de schi din lume reflectă istoria seculară a sportului de schi. În sălile acestui muzeu se pot vedea exponate atribuite istoriei olimpice precum și pozele familiei regale petrecându-și timpul liber schiind.

Iubitorii de adrenalină pot își pot încerca abilitățile în simulatorul de sărituri de pe rampa de schi.

Holmenkollen, muzeul acestuia precu și rampa de sărituri sunt deschise anul împrejur.

Rezervați un bilet spre Oslo împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Oslo, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Oslo, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Oslo. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online.


spre Oslo

/

Norvegia


Orasul: Oslo


Codul orasului: OSL


Tara: Norvegia


Codul tarii: NOSpre Oslo -
Decolarea Din:

Din Oslo -
Decolarea Spre: