spre Norvegia

Bilete de avion Moldova - Norvegia (NO). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Norvegia (NO). Rezerva online

Norvegia - țara fiordurilor, ghețarilor și a aurorei boreale, țara cea mai "eroică" din întreaga lume. Numai Vikingii și Valkyrii se nasc aici, cărora nu li este frică de nimic: de păduri reci și cele care sunt de nepătruns, de natura severă nordică. În plus la toate acestea, norvegienii au o atragere maniacală pentru activitați periculoase (și ulterior glorioase). Fridtjof Nansen, de exemplu, la o vârstă tânără de 27 de ani, a ieșit din țara sa natală, și a parcurs pe cele două picioare ale sale aproape întreaga Groenlanda, după care a condus o expediție la Polul Nord și a descoperit o mulțime de teritorii pe drum. Pentru turiști, țara este interesantă prin fiorduri pitorești și cea mai confortabilă capitală a Europei de Nord - Oslo, stațiuni de schi excelente și exotică polară, bucătărie gustoasă și consistentă (unde somonul este peste cap), muzee interesante și excursii magnifice.

Ce este de văzut

Oslo - capitala Norvegiei, care adună la un loc cele mai bune caracteristici ale unui oraș și ale unei provincii. Atributele primului - sunt centre comerciale moderne, restaurante cu o bucătărie simplă, dar foarte gustoasă, și cel mai important, o varietate de atracții culturale: arhitectură neobișnuită, muzee și galerii. Despre provincii ne amintesc cele mai multe oportunități de recreere, tradițional considerate ca odihnă rurală: plajele locale și pârtiile de schi - nu sunt deloc mai rele, decât stațiunile europene specializate. Viața în Oslo, ca și în toată Norvegia, este costisitoare, dar foarte interesantă.

Bergen - unul dintre cele mai recunoscute orașe - cu faimoasa faleză a cartierului medieval Bryggen, galerii de artă și alte atracții turistice. Aici, în fiecare an au loc diverse festivaluri, de aici încep cele mai multe excursii la fiorduri.

Trondheim este un oraș al universităților și al tehnologiilor. Cel mai interesant este în regiunile Sulciden și Buckland cu un șir de cafenele confortabile, magazine de antichități și buticuri ale designerilor norvegieni. Perla turistică principală în stil baroc este considerat - Stifsgorden, cel mai mare palat din lemn din Scandinavia.

Stavanger este un centru educațional, unde există nu numai instituții și laboratoare, însă de asemenea, și cele mai extinse plaje din țară, fiorduri pitorești și monumente istorice din epoca vikingilor.

Flam - un oraș de o frumusețe incredibilă. În locul marilor ghețari - se află un muzeu în aer liber unde au loc excursii de neuitat cu trasee pe calea ferată de-a lungul mânecii Sognefjord - al doilea după dimensiune din lume. Împrejurimile din Flam sunt cel mai bun decor pentru renumitele festivale ale vikingilor, care se organizează în vale.

Narvik - un oraș care se află în afara cercului Arctic și atrage sportivi cu extreme.

Alesund - întruchiparea elegantului stil Art Deco, “ Poarta către Arctic”.

Tromso este renumit prin peisaje superbe, iluminate de soarele nocturn și aurora boreală.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Norvegia printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje - pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Norvegia.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții costul biletului spre Norvegia poate varia.