spre Munich

Bilete de avion Chisinau - Munich (MUC), Germania. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Munich (MUC), Germania. Rezerva online

Informații generale

La fel ca și multe alt orașe, Munchen a fost fondat ca un mic oraș înconjurat de zid, ca mai apoi, granițele sale să fie mutate. În partea interioară a orașului totul este foarte îngust și strâns, zona este atât de mică, încât orice loc este ușor accesibil, în doar câteva minute. Datorită acestui fapt, apare un sentiment de parcă zidul și porțiile sunt funcționale..

Prin oraș se scurge râul Isar, iar totul în jurul acestuia este foarte verde.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Munchen

Planificați o vizită la Munchen? Vizitați Pinotecă Veche. Este un muzeu unic, cu un număr mare de capodopere germane și străine. În cazul în care sunteți amator de picturi, Pinotecă Veche, va fi o adevărată descoperire pentru dvs. În Munchen este Pinotecă nouă, în care sunt operele secolului al XVIII-lea. Noua Pinotecă expune de, asemenea, lucrări al secolelor XIX-lea și XX-lea. În clădirea veche a Pinotecii o să puteți găsi 19 săli mari și 49 camere cu lucrări ale nenumitor artiști: Rafael, Leonardo da Vinci, Rubens.

Dacă sunteți în Munchen, acordați atenție Gradinei engleze, situată în inima orașului. Acest loc este vizitat de mii de turiști. Localnicii la fel preferă să viziteze acestă Grădină. Grădina Engleză are un lac spațios. Împrejurările acestui loc sunt atât de extraordinare, încât puteți să vă plimbați la nesfârșit. Pe malul lacului o să observați amatorii de surfing. Pe teritoriul Grădinii engleze, veți vedea o grădiniță japoneză, în care se află o casă de ceai. Dacă mergeți în parcul englez, să nu ratați ocazia de a încerca berea bavareză.

Muzeul Național Bavarez – un loc special din Munchen, fondat în 1855. În acele timpuri, treptat se construiau complexe de muzee cu capodopere de pictură și sculptură. În aceste muzee adăpostesc diverse capodopere, chiar și din Egiptul Antic. Muzeul Național bavarez deține monumente istorice religioase, arme și materiale textile. Aici, sunt colectate un număr foarte vast de exponate din vremurile antice. Neapărat vizitați Muzeul Național Bavarez.

Rezervați un bilet spre Munchen împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Munchen, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Munchen, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Munchen.


spre Munich

/

Germania


Orasul: Munich


Codul orasului: MUC


Tara: Germania


Codul tarii: DESpre Munich -
Decolarea Din:

Din Munich -
Decolarea Spre: