spre Minsk

Bilete de avion Chisinau - Minsk (MSQ), Belarus. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Minsk (MSQ), Belarus. Rezerva online

MINSK

Informații generale

Orașul - erou Minsk este cel mai mare și cel mai interesant oraș din țară.

Ce puteți vedea și cu ce vă puteți ocupa în Minsk

Vis-a-vis de gară se află un complex arhitectural format din două clădiri „staliniste“ de 50 de ani de construcție. Centrul este format din două turnuri, ce se află pe ambele părți ale străzii Kirov și simbolizează „poarta de intrare“ în oraș.

Piața Independenței - o piață administrativă centrală a orașului. Aici ar trebui să acordați atenție, în primul rând, la Casa Guvernului (anii 1930-1933), în fața căreia este încă plasat pe un piedestal înalt „liderul proletariatului mondial“ ...

Biserica Sfinților Simeon și Elena (în popor i se mai spune „Biserica Roșie“) din anii 1908-1910. Această clădire religioasă este, probabil, cea mai renumită printre atracțiile turistice din Minsk.

Dacă mergeți doar 200 de metri de la Biserica Roșie, în direcția străzii Nemiga, puteți vedea unicul castel din Minsk - Castelul Pishchalovsk (anul 1825) zimțat caracteristic.

Piața Octombrie. Una dintre cele mai cunoscute atracții din Minsk - Palatul Republicii aici este situat (un sarcofag de beton unghiular), care, la fel ca și stația de cale ferată, de mai mulți ani, a stat pentru un termen lung în inima capitalei.

Kilometrul Zero“ - o placă memorială mică, care atrage atenția tuturor trecătorilor. Aici este indicată distanța la toate centrele regionale și orașele din țară, precum capitalele statelor vecine.

La dreapta de castel se văd clădirile muzeului Război pentru Apărarea Patriei (în curând muzeul se va muta de aici, în regiunea stelei „Minsk-Oraș-erou“) și Palatul Sindicatelor.

Piața Victoriei, în centrul căreia se află un obelisc din granit de 40 de metri și flacără veșnică. La malul râului Svisloch se află, discret, o casă din lemn de culoare verde - casa-muzeu al Congresului I.

Strada de pe malul râului Svisloch. Pe de o parte a străzii, la intersecția cu râul, se întinde Parcul Gorky (punct de reper - roata panoramă ), pe de altă parte - parcul I. Kupala și turnul centrului de televiziune din Minsk - cea mai înaltă clădire din oraș.

Suburbia Trotsk unicul colț ce a păstrat spiritul secolului al XIX-lea în Minsk. Aici veți vedea micile case frumoase, cu garduri din fier forjat, fațade decorate, acoperișuri din țiglă roșie. Este de o mare plăcere de a plimba pe aici.

Pe partea din suburbie, puteți ajunge la „Insula lacrimilor“ - un memorial pentru soldați care au murit în Afganistan.

Orașul de Sus - un teritoriu mic în perimetrul străzilor Herzen - Chiril și Metodiu cu clădiri care s-au păstrat din timpurile imperiale.

Centrul se consideră Piața Libertății (pe vremuri a fost piața principală a orașului). Aici sunt amplasate: Primăria (recent restaurată „de la zero“), catedrala Sfântul Duh, complexul Mănăstirea Bernardine, înființată în anul 1628, Biserica Fecioarei Maria (anii 1700-1710), catedrala Sf. Petru și Pavel (anul 1612).

În Minsk, sunt o mulțime de parcuri și grădini în diferite părți ale orașului. Iată cele mai cunoscute și interesante.

  1. Parcul Central pentru copii Gorky
  2. Parcul Mihailov
  3. Grădina Botanică centrală
  4. Parcul Chelyuskints
  5. Parcul Victoriei
  6. Parcul Loshitsa

Vechea moșie Loshitsa din Minsk a fost cunoscut încă din secolul al XVI-lea: în diferite timpuri au deținut-o dinastiile Drutsk-Gorski, Tolochin, Prushinskiy, Luban.

Rezervați un bilet spre Minsk - împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Minsk - este de a utiliza serviciul de rezervare online și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Achitatrea, se face de la distanță, fără a fi necesar de a vizita oficiul companiei.

De asemenea, pentru a primi plăcerea maximă de la sejurul în Minsk, împreună cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzută rezervarea on-line a unei camere la unul dintre numeroasele hoteluri din oraș.


spre Minsk

/

Belarus


Orasul: Minsk


Codul orasului: MSQ


Tara: Belarus


Codul tarii: BYSpre Minsk -
Decolarea Din:

Din Minsk -
Decolarea Spre: