spre Copenhaga

Bilete de avion Chisinau - Copenhaga (CPH), Danemarca. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Copenhaga (CPH), Danemarca. Rezerva online

Informații generale

Capitala Danemarcei, Copenhaga, pe bune poate fi numit, orașul contrastelor. Turiștii care vin aici, au posibilitatea să resimtă atmosfera Evului Mediu, vizitând castelele și palatele, dar în același timp, să simtă ritmul rapid al vieții moderne.

Primul lucru pe care trebuie de îndeplinit, e să mergeți la Copenhaga – este un oraș scump. Prețurile aici sunt mult mai ridicate, decât în multe alte capitale Europene. De aceea, din timp colectați informații despre locurile turistice pe care doriți să le vizitați pe gratis, zilele muzeelor și alte posibilități de a economisi.

Având în vedere că principala formă de transport în capitala daneză este – bicicleta, pentru a începe explorarea orașului, e nevoie de punctul de arendă, unde o să puteți obține acest tip de transport. După ce ați clarificat toate formalitățile, puteți merge spre inima orașului.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Copenhaga

Probabil, fiecare din noi, cel puțin odată în viață, a auzit despre mica sirenă. Poveste romantică lui Andersen, este citită pe tot globul, în toate limbile lumii. Anume din acest motiv, monumentul este dedicat frumuseții marine, fidelității și dragostei adevărate – unul dintre primele locuri în care turiștii merg, atunci când ajung la Copenhaga.

Pentru a păstra impresiile monumentului neobișnuit și pentru a continua cunoștința cu lumea romanticului din trecut, puteți vizita Amalienborg – Palatul Regal, în care camerele de astăzi au devenit muzeu. Aici puteți admira nu doar arme și bijuterii, dar să aflați despre toate dinastiile regale. La miez de zi, se schimbă garda.

Conducerea daneză zilelor de astăzi, se află într-o altă clădire – Palatul Christiansborg, uimește chiar și pe călătorii umblați prin lume. Aici se află Parlamentul și Curtea Supremă de Justiție.

Ca și în alte orașe Europene, în inima orașului Copenhaga este Palatul Orașului, iar în fața acestuia o zonă foarte mare. Pe clădire sunt reprezentați eroii miturilor Scandinave, mulți dintre turiști le privesc câteva ore la rând, familiarizându-se de istoria și legendele Danemarcei.

Puteți finaliza plimbarea pe strada promenada, care este considerată a fi cea mai lungă stradă pietonală din Europa. Aici sunt amplasate buticuri moderne, cafenele de modă și restaurante de lux.

Muzeul Copenhaga

În momentul în care ați finisat etapa de cunoștință cu capitala Daneză, puteți merge la unul dintre muzeele orașului. Iubitorilor de artă îi așteaptă Galeria Națională, care conține picturi ai renumiților artiști. Artele moderne, sunt bine prezentate în Louisiana. La Copenhaga sunt muzee ne-ordinare, de exemplu, muzee dedicate glumelor sau eroticii.

Rezervați un bilet spre Copenhaga împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Copenhaga, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Copenhaga în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Copenhaga. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online.

Copenhaga

/

Danemarca


Orasul: Copenhaga


Codul orasului: CPH


Tara: Danemarca


Codul tarii: DKSpre Copenhaga -
Decolarea Din:

Din Copenhaga -
Decolarea Spre: