spre Beijing

Bilete de avion Chisinau - Beijing (BJS), China. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Beijing (BJS), China. Rezerva online

Informație generală

În ultimii ani tot mai popular între turiști este călătoria în țările Asiei. Dintre toate țările acestui teritoriu China ereu s-a manifestat cu tradiții neobișnuite, cultură dezvoltată și istorie palpitantă. Capitala acestei țări Pekin este orașul cu cea mai mare populație din China. În prezent aici trăiesc în jur de 21 de milioane de locuitori. Aici aproape fiece metru pătrat al străzilor din oraș are istoria sa. Aici aproape la fiecare pas se poate întâlni un punct turistic. Venind aici, turiștii sunt fascinați de frumusețea și mărimile impunătoare ale clădirilor.

Ce pot să fac și cu ce să mă ocup în Pekin?

Una din cele mai importante puncte turistice ale capitalei Chinei este Orașul Interzis. Acest loc fără nici-o exagerare este cel mai mare palat din lume. Timp de multe secole, mai exact perioada1420-1912, în camerele palatulu au trăit reprezentanții dinastiei imperiale. Primii s-au stabilit aici dinastia Ming, ea a fost schimbată mai târziu de reprezentanții incoronati ai dinastiei Qing. În ciuda faptului că palatul a fost construit cu multe secole în urmă, el încă captivează cu dimensiunea și genialitatea sa. Pentru a încălzi sălile mari a fost utilizat un întreg sistem de conducte, care au fost montate în podea. Complexul dispunea de camere speciale, unde erau instalate cazanele ce încălzind apa, conduceau căldura prin conducte în toate camerele palatului. Datorită unui astfel de proiec de inginerie, arhitecții au reușit să reducă pericolul incendiere și să încălzească sălile uriașe ale palatului. În construirea palatului au lucrat aproape un milion de muncitori. Numele acestei atracții turistice nu a apărut accidental.

Motivul fiind că pe vremea împăraților, nimeni nu pututea intra pe teritoriul palatului, cu excepția familiei regale și a slujitorilor acestora. Restul ce încercau aceasta erau executați pe loc.

Zona istorică a Pekinului este practic plina de o varietate de atracții și altare antice. Una dintre acestea este considerată a fi Templul Cerului. Complexul templului a fost construit în același timp cu palatul împăratului. Lucrările de construcții au început în anul 1420. Altarul a fost numit inițial Templul Cerului și al Pământului. Dar mai târziu a fost construit templul căruia i se închina Pământului, iar surplusul din numele primului templu a fost înlăturat. În jurul de cinci sute de ani aici veneau în mod regulat diverși împărați pentru a evoca elementele naturii.

Pekin atrage turisti tot mai mult și mai mult. Aici persistă o atmosferă foarte interesantă și neobișnuită.

Rezervați un bilet spre Pekin împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Pekin, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Pekin, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Pekinului.


spre Beijing

/

China


Orasul: Beijing


Codul orasului: BJS


Tara: China


Codul tarii: CNSpre Beijing -
Decolarea Din:

Din Beijing -
Decolarea Spre: