Bilete de avion din Bucuresti (BUH) spre Verona (VRN). Rezerva online

VERONA ORAȘ ÎN REGIUNEA VENEȚIEI DIN NORDUL ITALIEI.

Zona orașului vechi este situată la cotul râului Adige.

Verona este cunoscută pentru evenimentele din tragedia lui Shakespeare „Romeo și Julieta”.

Construită în secolul al XIV-lea, clădirea cu un mic balcon și vedere spre curte se numește „Casa Julietei”. Tot în oraș se află și un amfiteatru roman din secolul I, Arena di Verona. Acum găzduiește diverse concerte și spectacole majore de operă.

ATRACȚII TURISTICE DE TOP

Ce să vizitați și unde să mergeți

Arena di Verona

numele cu care este cunoscut amfiteatrul roman antic, construit la Verona în jurul anului 30 d.Hr. Situat in piata principala a orasului - Piazza Bra. Arena di Verona este un loc de concerte celebru în întreaga lume. Amfiteatrul din Verona este al patrulea ca mărime dintre clădirile romane similare din Italia. Una dintre cele mai bine conservate structuri de acest tip. În anul 2000, ca parte a altor monumente istorice din Verona, amfiteatrul a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial.

Casa Julietei

casă din Verona, construită în secolul al XIII-lea. Este o destinație turistică populară, identificată cu legendara casă a eroinei piesei lui William Shakespeare „Romeo și Julieta”.

Ponte Pietra

Pod roman cu arc peste râul Adige în orașul italian Verona. Podul a fost construit în jurul anului 89 î.Hr. e. Inițial a fost numit Podul Marmoreus, iar mai târziu, după reconstrucție, și-a primit numele actual. Pe o parte a podului a fost ridicat un turn de veghe. Podul are o lungime de 120 de metri. În 1945, când armata germană s-a retras din oraș, acesta a fost complet distrus, ca și restul podurilor orașului. În 1957, podul de piatră a fost reconstruit folosind fragmente originale ridicate de pe fundul râului.

Catedrala din Verona

Catedrala catolică din orașul Verona, sediul scaunului episcopal al orașului. Construcția templului în stil romanic a început în prima jumătate a secolului al XII-lea, iar sfințirea a avut loc în 1187. La mijlocul secolului al XV-lea, a fost construită și extinsă, drept urmare a căpătat trăsături gotice. Portalul de intrare cu portic pe coloane răsucite, sprijinit pe grifoni înaripați, a rămas din aspectul original romanic.

Piazza delle Erbe

piata din orasul Verona, situata pe locul vechiului forum. Pătratul dreptunghiular este încadrat de clădiri din diferite epoci: Domus Mercatorum - o clădire în stil gotic, care a servit ca sediu al corporațiilor profesionale în Evul Mediu.

San Zeno Maggiore

Bazilica romanică din Verona, construită peste locul de înmormantare al primului episcop de Verona - Zinon de Verona.

Santa Anastasia

Bazilica gotică din orașul Verona. Cea mai mare dintre bisericile orașului. A fost ridicată în cinstea sfintei mari mucenice creștine Anastasia Modelatorul. Mai devreme pe acest loc exista o biserică mai veche cu hramul aceluiași sfânt. Bazilica a fost proiectată de doi călugări dominicani Fra Benvenuto da Bologna și Fra Nicola da Imola. Construcția a început în 1290 și a continuat până în 1481.

Muzeul Arheologic

muzeu din orasul Verona. Fondată în 1923, expozițiile sunt găzduite în mănăstirea desființată San Gerolamo de lângă Teatrul Roman, care a fost achiziționat de municipalitate. Colecția muzeului s-a format în principal prin donații de exponate din colecții private. Expoziția include mozaicuri romane antice, sculptură antică, ceramică, figurine din bronz, vase romane din sticlă. Muzeul include biserica mănăstirii Sf. Ieronim cu fresce de Caroto, un triptic al unui maestru din Verona din secolul al XV-lea și o statuie creștină timpurie a Păstorului Bun.

Porta Nuova

Poarta orașului Verona, construită de arhitectul Sanmicheli în 1535-1540 în timpul construcției fortificațiilor defensive ale orașului. În 1854 Porta Nuova a fost reconstruită de austrieci, care au primit orașul în urma Congresului de la Viena. Au adăugat capele laterale la porți și le-au smocnit. Ca urmare a reconstrucției, doar partea centrală și-a păstrat aspectul original al secolului al XVI-lea. Piatra de temelie a arcului central al porții este împodobită cu capul lui Jupiter. Strada cu același nume începe din Porta Nuova, care duce la piața principală a orașului - Piazza Bra.

Porta Borsari

Monument de arhitectură romană antică în orașul Verona. Porta Borsari a fost construită în secolul I ca avanpost militar în sudul orașului. În prezent, clădirea este fațada unei clădiri care nu a supraviețuit, care a servit drept cazarmă a garnizoanei, străjuind intrarea principală în oraș. Structura este realizată pe trei niveluri: pe primul sunt două deschideri arcuite care serveau drept porți de intrare, cele două etaje superioare conțin fiecare câte șase deschideri arcuite, încadrate de semicoloane. Pe frontonul etajului inferior s-a păstrat o inscripție din anul 245, care conține numele antic roman al orașului: COLONIA VERONA AUGUSTA.

Rezervați un bilet spre Bucuresti împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Bucuresti, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Contractul de vânzare a biletelor de avion poate fi ușor accesat online pe AVIA.MD. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online pe AVIA.MD. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de călătoria dumneavoastră, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri in Bucuresti.


Punctul de plecare:

din Bucuresti


România


Orasul: Bucuresti


Codul orasului: BUH


Tara: România


Codul tarii: RO


Aeroporturi:


Destinatie:

spre Verona


Italia


Orasul: Verona


Codul orasului: VRN


Tara: Italia


Codul tarii: IT


Spre Verona
- Decolarea Din:

Din Verona
- Decolarea Spre: