spre Kuweit

Bilete de avion Moldova - Kuweit (KW). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Kuweit (KW). Rezerva online

Kuweit - o țară în partea de sud-vest a Asiei. Împarte granițele cu Irakul la nord și vest, cu Arabia Saudită - în partea de sud. În partea de est - scăldată de Golful Persic. Capitala - orașul Kuweit.

PRINCIPALELE ATRACȚII TURISTICE:

Orașul Kuwait - unicul oraș mare din țară. Interesant este muzeul Național din Kuwait, renumit prin colecția sa de descoperiri arheologice și expoziția etnografică, Dar Al-Athar Al-Islamiya (muzeul de Arta Islamică), Universitatea și „Fortul roșu“ din regiunea Jahra. În regiunea Salmiya, puteți vizita piața de perle, una dintre cele mai bune din lume, sau puteți merge în largul mării, cu un grup de scafandri după perle, pentru a urmări după lucrul lor, și dacă veți avea noroc să și participați la scufundări spre „băncile de perle.“

Pe insula Failaka, care a fost locuită încă din secolul III î.Hr., este creată o rezervație arheologică (după războiul cu Irakul, insula este ocupată de o bază americană, și ca urmare, excursiile sunt interzise).

Capul Al-Zuura, unul dintre puținele locuri de pe coastă din suburbiile orașului Kuwait, care nu este ocupată de vile private și proprietăți. Aceasta este una dintre cele mai bune regiuni de plajă de pe coasta Golfului Persic, este bine amenajată pentru scăldat și sporturi nautice.

Hiyran - una dintre cele mai bune și cele mai mari din stațiunile maritime ale țării. Stațiunile dispun de tot necesarul pentru o distracție fără griji, iar serviciile și condițiile de odihnă nu sunt nici de cum mai inferioare celor mai luxoase stațiuni din lume.

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții costul biletului spre Kuweit poate varia. Nu uitați, puteți rezerva bilete de avion on-line. Informații despre toate zborurile sunt disponibile pe AVIA.MD.