spre Otopeni/Henri Coanda (OTP)

Aeroport: Otopeni/Henri Coanda (OTP), Bucuresti / România. Cumpara bilet de avion Chisinau - Otopeni/Henri Coanda

Aeroport Henri Coanda (OTP), Bucuresti (BUH)

Aeroportul Internațional Henri Coandă

Despre Aeroportul Internațional Henri Coandă.
Zbor spre Aeroportul Internațional Henri Coandă – cel mai aglomerat aeroport din România localizat în Otopeni la 16.5 km nord de centrul Bucureștiului. Acesta este un bun început al unei vacanțe în inima României!
Aeroportul mai este cunoscut sub denumirea Aeroportul Internațional București Otopeni și este administrat de Compania Națională Aeroporturi București. În anul 2019 aeroportul a deservit 14,6 milioane de pasageri. Apropo, ca să știi:
*Henri Coandă, în cinstea căruia a fost denumit aeroportului, a fost academician și inginer aeronautic român, a fost inventatorului primului avion cu reacție ceea ce i-a dus faima în întreaga lume.
Aeroportul are o infrastructură bine pusă la punct și gândită până la cele mai mici detalii, pentru ca orice călător cu destinația din/spre București să obțină o experiență plăcut. În cadrul aeroportului găsim baruri și restaurante numeroase care pot fi pe placul oricui.
La fel, aeroportul dispune de o mulțime de magazine, unele specializate în flori sau parfumuri, altele în vânzarea de trabucuri sau vinuri exclusive. În cazul în care călătoriți cu copilul Aeroportul Internațional Henri Coandă are amenajate saloane Mama și Copilul, speciale pentru îngrijirea unui bebe.
Nici transportul de la aeroport nu e o problemă. Acesta oferă posibilitatea rent-a-car, servicii taxi, rute de autobuz Societatea de Transport București și Trenurile expres Heneri Coandă, toate perfecte pentru a economisi timp. Aeroportul are zeci de linii aeriene, majoritatea fiind pe tot parcursul anului, altele fiind sezoniere.
Apropo, rezervă acum bilete de zbor din Chișinău spre București, curse ce se efectuează pe tot parcursul anului. Vizitează capitala României și comandă bilete de avion pe AVIA.MD spre Aeroportul Internațional Henri Coandă. Zbor spre București, un oraș care ți se va întipări în suflet și te va lăsa cu impresii minunate, mai ales că ai parte de cele mai avantajoase prețuri la bilete avia.

Otopeni/Henri Coanda

/

Bucuresti

/

România


Aeroportul : Otopeni/Henri Coanda


Codul aeroportului : OTP


Aeroport mare


Latitudine : 44.5722007751465
Longitudine : 26.1021995544434


Orasul : Bucuresti


Codul orasului : BUH


Tara : România


Codul tarii : ROAlte aeroporturi :


Spre Bucuresti / Otopeni/Henri Coanda
Decolarea Din:

Din Bucuresti / Otopeni/Henri Coanda
Decolarea Spre: