spre Ninoy Aquino Intl (MNL)

Aeroport: Ninoy Aquino Intl (MNL), Manila / Filipine. Cumpara bilet de avion Chisinau-Ninoy Aquino Intl (MNL)

Bilete avion către aeroportul Ninoy Aquino Intl (MNL), Manila / Filipine

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Ninoy Aquino Intl (MNL), Manila / Filipine. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Ninoy Aquino Intl (MNL) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Ninoy Aquino Intl (MNL) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Ninoy Aquino Intl (MNL), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Ninoy Aquino Intl (MNL), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Ninoy Aquino Intl (MNL), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Ninoy Aquino Intl

/

Manila

/

Filipine


Aeroportul : Ninoy Aquino Intl


Codul aeroportului : MNL


Aeroport mare


Latitudine : 14.508600235
Longitudine : 121.019996643


Orasul : Manila


Codul orasului : MNL


Tara : Filipine


Codul tarii : PH
Spre Manila / Ninoy Aquino Intl
Decolarea Din:

Din Manila / Ninoy Aquino Intl
Decolarea Spre: