spre Lungi International (FNA)

Aeroport: Lungi International (FNA), Freetown / Sierra Leone. Cumpara bilet de avion Chisinau-Lungi International (FNA)

Bilete avion către aeroportul Lungi International (FNA), Freetown / Sierra Leone

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Lungi International (FNA), Freetown / Sierra Leone. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Lungi International (FNA) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Lungi International (FNA) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Lungi International (FNA), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Lungi International (FNA), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Lungi International (FNA), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Lungi International

/

Freetown

/

Sierra Leone


Aeroportul : Lungi International


Codul aeroportului : FNA


Aeroport mediu


Latitudine : 8.61643981933594
Longitudine : -13.1955003738403


Orasul : Freetown


Codul orasului : FNA


Tara : Sierra Leone


Codul tarii : SLAlte aeroporturi:


Spre Freetown / Lungi International
Decolarea Din:

Din Freetown / Lungi International
Decolarea Spre: