spre Aur Island (AUL)

Aeroport: Aur Island (AUL), Insula Aur / Marshall (ins). Cumpara bilet de avion Chisinau-Aur Island (AUL)

Bilete avion către aeroportul Aur Island (AUL), Insula Aur / Marshall (ins)

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Aur Island (AUL), Insula Aur / Marshall (ins). De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Aur Island (AUL) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Aur Island (AUL) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Aur Island (AUL), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Aur Island (AUL), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Aur Island (AUL), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Aur Island

/

Insula Aur

/

Marshall (ins)


Aeroportul : Aur Island


Codul aeroportului : AUL


Aeroport mic


Latitudine : 8.14527988433838
Longitudine : 171.173004150391


Orasul : Insula Aur


Codul orasului : AUL


Tara : Marshall (ins)


Codul tarii : MH
Spre Insula Aur / Aur Island
Decolarea Din:

Din Insula Aur / Aur Island
Decolarea Spre: