spre Arorae Island (AIS)

Aeroport: Arorae Island (AIS), Insula Arorae / Kiribati. Cumpara bilet de avion Chisinau-Arorae Island (AIS)

Bilete avion către aeroportul Arorae Island (AIS), Insula Arorae / Kiribati

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Arorae Island (AIS), Insula Arorae / Kiribati. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Arorae Island (AIS) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Arorae Island (AIS) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Arorae Island (AIS), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Arorae Island (AIS), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Arorae Island (AIS), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Arorae Island

/

Insula Arorae

/

Kiribati


Aeroportul : Arorae Island


Codul aeroportului : AIS


Aeroport mic


Latitudine : -2.61611008644104
Longitudine : 176.802993774414


Orasul : Insula Arorae


Codul orasului : AIS


Tara : Kiribati


Codul tarii : KI
Spre Insula Arorae / Arorae Island
Decolarea Din:

Din Insula Arorae / Arorae Island
Decolarea Spre: