spre Arba Mintch (AMH)

Aeroport: Arba Mintch (AMH), Arba Mintch / Ethiopia. Cumpara bilet de avion Chisinau-Arba Mintch (AMH)

Bilete avion către aeroportul Arba Mintch (AMH), Arba Mintch / Ethiopia

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Arba Mintch (AMH), Arba Mintch / Ethiopia. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Arba Mintch (AMH) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Arba Mintch (AMH) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Arba Mintch (AMH), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Arba Mintch (AMH), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Arba Mintch (AMH), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Arba Mintch

/

Arba Mintch

/

Ethiopia


Aeroportul : Arba Mintch


Codul aeroportului : AMH


Aeroport mediu


Latitudine : 6.03939008712769
Longitudine : 37.5904998779297


Orasul : Arba Mintch


Codul orasului : AMH


Tara : Ethiopia


Codul tarii : ET
Spre Arba Mintch / Arba Mintch
Decolarea Din:

Din Arba Mintch / Arba Mintch
Decolarea Spre: