spre Alor Setar (AOR)

Aeroport: Alor Setar (AOR), Alor Setar / Malaezia. Cumpara bilet de avion Chisinau-Alor Setar (AOR)

Bilete avion către aeroportul Alor Setar (AOR), Alor Setar / Malaezia

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Chisinau -Alor Setar (AOR), Alor Setar / Malaezia. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Alor Setar (AOR) realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Alor Setar (AOR) s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare Chisinau, alegeti aeroportul Alor Setar (AOR), indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervate in Alor Setar (AOR), prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Alor Setar (AOR), ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

spre Alor Setar

/

Alor Setar

/

Malaezia


Aeroportul : Alor Setar


Codul aeroportului : AOR


Aeroport mediu


Latitudine : 6.18967008590698
Longitudine : 100.398002624512


Orasul : Alor Setar


Codul orasului : AOR


Tara : Malaezia


Codul tarii : MY
Spre Alor Setar / Alor Setar
Decolarea Din:

Din Alor Setar / Alor Setar
Decolarea Spre: