din Wake Island (AWK)

Aeroport: Wake Island (AWK), Insula Wake / Statele Unite ale Americii insule Pacific Wildlife Refuges

Bilete de avion de la aeroportul Wake Island (AWK), Insula Wake / Statele Unite ale Americii insule Pacific Wildlife Refuges

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Wake Island (AWK), Insula Wake / Statele Unite ale Americii insule Pacific Wildlife Refuges - Chisinau. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Wake Island realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Wake Island s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare in Chisinau, alegeti aeroportul Wake Island, indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervat in Wake Island, prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Wake Island, ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

din Wake Island

/

Insula Wake

/

Statele Unite ale Americii insule Pacific Wildlife Refuges


Aeroportul : Wake Island


Codul aeroportului : AWK


Aeroport mediu


Latitudine : 19.2821006774902
Longitudine : 166.636001586914


Orasul : Insula Wake


Codul orasului : AWK


Tara : Statele Unite ale Americii insule Pacific Wildlife Refuges


Codul tarii : UM
Din Insula Wake / Wake Island
Decolarea Spre:

Spre Insula Wake / Wake Island
Decolarea Din: