din Senou Airport (BKO)

Aeroport: Senou Airport (BKO), Bamako / Mali

Bilete de avion de la aeroportul Senou Airport (BKO), Bamako / Mali

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Senou Airport (BKO), Bamako / Mali - Chisinau. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Senou Airport realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Senou Airport s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare in Chisinau, alegeti aeroportul Senou Airport, indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervat in Senou Airport, prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Senou Airport, ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

din Senou Airport

/

Bamako

/

Mali


Aeroportul : Senou Airport


Codul aeroportului : BKO


Aeroport mediu


Latitudine : 12.5334997177124
Longitudine : -7.94994020462036


Orasul : Bamako


Codul orasului : BKO


Tara : Mali


Codul tarii : ML
Din Bamako / Senou Airport
Decolarea Spre:

Spre Bamako / Senou Airport
Decolarea Din: