din April River (APR)

Aeroport: April River (APR), April River / Papua Noua Guinee

Bilete de avion de la aeroportul April River (APR), April River / Papua Noua Guinee

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile April River (APR), April River / Papua Noua Guinee - Chisinau. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international April River realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul April River s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare in Chisinau, alegeti aeroportul April River, indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervat in April River, prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine April River, ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

din April River

/

April River

/

Papua Noua Guinee


Aeroportul : April River


Codul aeroportului : APR


Aeroport mic


Latitudine : -4.67666666667
Longitudine : 142.540138889


Orasul : April River


Codul orasului : APR


Tara : Papua Noua Guinee


Codul tarii : PG
Din April River / April River
Decolarea Spre:

Spre April River / April River
Decolarea Din: