din Alexandria (AXL)

Aeroport: Alexandria (AXL), Alexandria / Australia

Bilete de avion de la aeroportul Alexandria (AXL), Alexandria / Australia

Sistemul online de rezervare Avia.md ofera cele mai bune preturi la zborurile Alexandria (AXL), Alexandria / Australia - Chisinau. De a rezerva bilete de avion in Moldova pentru o data anumita, afla cel mai avantajos pret, ce depinde de data decolarii sau sosirii, cat si timpul de sosire, cu durata zborului, tipul avionului si a biletului de avion - Puteti face asta cu usurinta pe site-ul nostru.

Aeroportul international Alexandria realizeaza receptia avioanelor de la un numar mare de companii aeriene, inclusiv si din Moldova. El prelucreaza multe zboruri interne si internationale, unele dintre care sunt sezoniere. In ultimii ani, aeroportul Alexandria s-a modernizat considerabil, fapt ce a imbunatatit nivelul confortului de primire a pasagerilor din diverse colturi ale lumii.

Introduceti punctul de plecare in Chisinau, alegeti aeroportul Alexandria, indicati data necesara intr-o directie sau dus-intors, iar platforma noastra va afisa cele mai bune preturi la bilete de avion. În plus, aveți posibilitatea de a face cunostinta cu ofertele de pret a diferitor companii aeriene.

Puteti achita biletele de avion rezervat in Alexandria, prin orice modalitate comoda. Pe site-ul nostru sunt prezente servicii de plata de la diverse banci din Moldova, datorita acestui fapt procurarea biletului de avion a devenit pe cat se poate de avantajoasa, fie ca detineti card Visa sau Mastercard. De asemenea puteti achita biletul rezervat cu banii cash prin terminale de achitare rapida, la oficiile postale, la banci si in oficiile companiei Avia.md.

Departamentul suport clientilor al companiei noastre este atent si profesionist si este gata de a oferi informatie importanta, care va ajuta cu orice intrebare referitoare la informatiile de care sunteti interesati.

Avia.md nu reprezinta doar bilete de avion ieftine Alexandria, ci si cel mai bun serviciu de suport si acordare de ajutor pentru clienti in Moldova !!!

din Alexandria

/

Alexandria

/

Australia


Aeroportul : Alexandria


Codul aeroportului : AXL


Aeroport mic


Latitudine : -19.0601997375488
Longitudine : 136.710006713867


Orasul : Alexandria


Codul orasului : AXL


Tara : Australia


Codul tarii : AU
Din Alexandria / Alexandria
Decolarea Spre:

Spre Alexandria / Alexandria
Decolarea Din: