spre Otopeni/Henri Coanda (OTP)

Aeroport: Otopeni/Henri Coanda (OTP), Bucuresti / România. Cumpara bilet de avion Chisinau - Otopeni/Henri Coanda

Aeroport Henri Coanda (OTP), Bucuresti (BUH)

Aeroportul din București

Aeroport Otopeni/Henri Coanda (OTP), Bucuresti (BUH) are o relație cu multe țări din Europa și marile orașe din România, dar pentru a găsi un zbor de la București, din afara Europei sau Orientul Mijlociu este destul de dificil. La București se poate ajunge prin zboruri ale diferitelor companii, cea mai mare parte cu zborurile din Italia și Spania, precum și cu unele dintre cele mai importante orașe din Europa.

Aeroportul Internațional Henri Coandă Situat în suburbie la Otopeni , este la câteva zeci de kilometri la nord de centrul Bucurestiului. Absolut toate zborurile, inclusiv de la liniile aeriene aterizează aici. Aeroportul Henri Coandă este adesea numit Otopeni în momentul rezervării de bilete, deoarece astfel se numește zonal în care se află aeroportul.

Aeroportul a fost construit în 1968 și a suferit schimbări enorme în anii '90. În viitor, există planuri de extindere ulterioară. Este un centru major pentru compania aeriană "Tarom".

Toate magazine, cafenele și restaurante situate în Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt foarte scumpe (mai ales spre ieșire, de aproximativ patru ori mai scumpă decât în locurile urbane similare). Evita schimbul de bani la aeroport, rata este de 20-25%, e mult mai rău decât ceea ce se poate găsi în oraș - este recomandat pentru a deține un card de credit și doar in acest caz pentru a face schimb valutar în teritoriul orașului.

Cu toate acestea, aeroportul are un supermarket Billa la parter, de la sosire în terminal, prețul este același ca și în alte părți ale orașului. Pentru a ajunge va trebui să faceți o mică plimbare, dar acesta este un loc minunat ca să mănânci și de a vă mai cheltui câțiva lei pe drum.

Dacă veți zbura spre Aeroportul Henri Coandă aici veți găsi toate informațiile necesare despre acest aeroport.

On-line plecări și sosiri, orarul de zbor, orarul companiilor aeriene, adresa si harta aeroportului, prognoza meteo, hotelurile din București și alte informații utile.

Bilete de avion ieftine către aeroportul din București

Dacă aveți nevoie de un bilet spre aeroportul Henri Coandă, atunci motorul gratuit de căutare Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte de bilete spre București. Cu Avia.md veți găsi rapid și ușor cele mai ieftine bilete cu date de zbor flexibile. Noi vă vom ajuta să găsiți cel mai bun pret în cel mai scurt timp..

Nu sunteți sigur unde doriți să călătoriți? Utilizați serviciul nostru de căutare. Sistemul nostru de căutare vă va arăta toate opțiunile spre toate direcțiile din Henri Coandă. AVIA.MD efectuează căutările printre sutele de companii aeriene și agențiile de turism, compară prețurile pentru zecile de destinații și astfel veți găsi cele mai bune preturi la bilete de avion.

La fel, puteți rezerva hoteluri pe Avia.MD. În cazul în care aveți nevoie de un hotel în București Avia.md vă va ajuta să găsiți cele mai mici preturi în toate hotelurile cunoscute din oraș.

Otopeni/Henri Coanda

/

Bucuresti

/

România


Aeroportul : Otopeni/Henri Coanda


Codul aeroportului : OTP


Aeroport mare


Latitudine : 44.5722007751465
Longitudine : 26.1021995544434


Orasul : Bucuresti


Codul orasului : BUH


Tara : România


Codul tarii : RO



Spre Bucuresti / Otopeni/Henri Coanda
Decolarea Din:

Din Bucuresti / Otopeni/Henri Coanda
Decolarea Spre: