S7 Airlines

Compania aeriana - S7 Airlines (S7). Bilete de avion, preturi online

Bilete de avion ieftine online S7 Airlines cumpără în Moldova

Compania Avia MD vă oferă posibilitatea de a comanda bilete de avion S7 online pentru zboruri în Russia și alte țări ale lumii. Noi am dezvoltat un sistem confortabil și efectiv de căutare a curselor aeriene pe orice dată, timp și direcție. Dacă există zboruri fără opriri, puteți opta pentru opțiunea «traseuri directe». Serviciul de suport lucrează 24 din 24. Noi acceptăm cererile fără zile de odihnă. De asemenea ne puteți scrie în chat, pentru a primi informații suplimentare.

Despre compania S7

S7 este denumirea companiei aeriene «Sibiri» dupa rebrandingul petrecut. Creată în 1992, din 2001 este membru IATA, de asemenea face parte din alte alianțe internaționale de transportatori aerieni. Pe piața serviciilor destinate pasagerilor a Moldovei compania activează din anul 2007. În prezent bilete de avion ieftine S7 pot fi cumpărate nu doar în birourile de rezervare, ci și prin serviciul nostru online.

De la aeroportul internațional Chișinău sunt efectuate zboruri directe S7 către Moscova. Cu trecerea pe alte curse puteți ajunge și în alte regiuni ale Federației Ruse, cât și în țări din Europa sau Asia. Zborurile sunt realizate cu avioanele Airbus și Boeing cu modificări moderne.

Rezervarea biletelor

Cum puteți rezerva bilete S7 prin intermediul site-ului nostru? Procedura este extrem de simplă. Tot de ce aveți nevoie este să indicați, de unde și încotro zburați, să selectați data, numărul de pasageri, iar în preferințe să indicați denumirea companiei date. Puteți încerca să gasiți curse, ce pleacă și ajung la un timp mai favorabil pentru voi. Atrageți atenția la optiunea de căutare și rezervare a camerelor de hotel. Pentru a cumpăra bilet de avion S7 , selectați metoda comodă de achitare. Sistemul nostru acceptă multe variante de achitare, de la cash până la sisteme electronice, de tipul QIWI.

Noi oferim comanda biletelor electronice, fapt ce simplifică sarcina pasagerilor. Dacă preferați biletele de hârtie, această modalitatea tot este posibilă.

  • Ridicarea biletelor din Chișinău;
  • Livrarea de curier prin oraș;
  • Prețuri accesibile S7 – bilete fără cheltuieli suplimentare.

Cooperarea cu noi este avantajoasă și comodă. Noi garantăm siguranța, returnăm operativ banii pentru bilete de avion returnate. Informația despre cursele aeriene mereu este actuală pe site.

Bilete de avion in Moldova - AVIA.MD