Pe site-ul companiei avia.md aveti posibilitatea de rezerva bilete Turkish Airlines – cel mai mare transportator aerian din Turcia, ce se afla in topul celor mai bune companii aeriene din lume. Noi propunem serviciul de cautare a zborurilor. In doar cateva minute veti primi informatii despre ziua si data libera pentru zborul din Chisinau in orice destinatie acoperita de transportator.

Acum, pentru a cumpara bilete de avion Turkish Airlines, nu mai este nevoie de a iesi din casa. Serviciul online va indeplini toate procedurile de cautare, alegere si achitare a platii direct pe monitorul computerului sau a dipozitivului mobil.

Despre compania Turkish Airlines

Cu doi ani in urma Turkish Airlines a intrat in top-20 a celor mai mare companii aeriene de nivel mondial conform Forbes, ocupand pozitia a14-a in clasament. Transportatorul nu numai ca este unul din liderii mondiali, ci si un veteran, deservind cursele de pasageri internationale inca din anul 1947.

  • Fundamentul parcului aerian – avioanele Aibus si Boeing, varsta carora nu depaseste 7 ani;
  • Personalul companiei presteaza servicii de calitate inalta pasagerilor sai;
  • Saloanele avioanelor se deosebesc prin confort,oferind pasagerilor posibilitati multiple, printre care : vizionarea programelor TV, acces la internet s.a.

In componenta companiei intra low-costul AnadoluJet, ce ofera bilete de avion ieftine Turkish Airlines pentru diverse destinatii, cat si proiectul comun cu Lufthansa – SunExpress.

Traditional pretul biletelor de avion Turkish Airlines depinde de clasa de zbor aleasa de pasageri. In total sunt trei:

  • Business;
  • Premium-confort;
  • Econom.

Alegeti optiunea pe care o va puteti permite, reesind din bugetul, alocat pentru zbor.

Informatia despre cursele Turkish Airlines online este mereu actuala, daca vreo cursa este anulata, datele din sistem sunt momentan actualizate.

Puteti cumpara bilete Turkish Airlines pe site sau in oficiul nostru. Dispunem si de serviciul de livrare a biletelor in Chisinau. Livrarea este efectuata in decurs de 48 de ore de la momentul plasarii comenzii. Sunt acceptate mai multe optiuni de plata, inclusiv si banii electronice QIWI.