Compania Avia MD va ofera posibilitatea de a comanda bilete S7 online pentru zboruri in Rusia si alte tari ale lumii. Noi am dezvoltat un sistem confortabil si efectiv de cautare a curselor aeriene pe orice data, timp si directie. Daca exista zboruri fara opriri, puteti opta pentru optiunea

«traseuri directe». Serviciul de suport lucreaza 24 din 24. Noi acceptam orice cereri fara zile de odina. De asemenea ne puteti scri in chat, pentru a primi informatii suplimentare.

Despre compania aeriana S7

S7 este denumirea companiei aeriene «Sibiri» dupa rebrandingul petrecut. Creata in 1992, din 2001 este membru IATA, de asemenea face parte din alte aliante internationale de transportatori aerieni. Pe piata serviciilor destinate pasagerilor a Moldovei compania activeaza din anul 2007. In prezent bilete ieftine S7 pot fi cumparate nu doar in birourile de rezervare, ci si prin intermediul serviciului online.

De la aeroportul international in Chisinau sunt efectuate curse S7 aeriene directe catre Moscova. Cu trecerea pe alte curse puteti ajunge si in alte regiuni ale Federatiei Ruse, cat si in tari din Europa si Asia. Zborurile sunt realizate cu avioanele Airbus si Boeing cu modificari moderne.

Rezervarea biletelor

Cum puteti rezerva bilet S7 prin intermediul site-ului nostru? Procedura este extrem de simpla. Tot de ce aveti nevoie , este sa indicati, de unde si incotro zburati, sa selectati data, numarul de pasageri, iar in preferinte sa indicati denumirea companiei date. Puteti incerca sa gasiti curse, ce pleaca si ajung la un timp mai favorabil. Atrageti atentia la optiunea de cautare si rezervare a camerelor de hotel. Pentru a cumpara bilete de avion S7 , selectati metoda comoda de achitare. Sistemul nostru accepta multe cai de achitare, de tipul QIWI.

Noi oferim comanda biletelor electronice, fapt ce simplica sarcina pasagerilor. Daca preferati biletele de hartie, aceasta modalitatea tot este posibila.

  • Ridicarea biletelor in Chisinau;
  • Lucrare curier in oras;
  • Preturi S7 accesibile – bilete fara cheltuieli suplimentare.

Cooperarea cu noi este avantajoasa si comoda. Noi garantam siguranta, returnam operativ banii pentru biletele returnate. Informatia despre cursele aeriene pe site este mereu veridica.