Cumpararea biletelor de avion online catre Egipt este foarte simpla. De-a lungul a multor ani aceasta problema este solutionata de compania Avia MD – partener oficial a peste 150 de companii aeriene din lume. Veti putea gasi cursa aeriana convenabila pentru data si ora fara cozi la ghisee si plati suplimentare intermediarilor.

Zboruri directe din Moldova catre Egipt

Intrucat Egiptul face parte din continentul african, clima de aici se difera de cea obisnuita pentru locuitorii Moldovei. De exemplu: cand la Chisinau sunt ingheturi, in tara faraonilor este foarte cald.

Aici sunt multe statiuni balneare, cele mai cunoscute fiind Hurgada si Sharm El Sheikh. Un loc interesant este si capitala egipteana – Cairo.

Selectand zboruri catre Egipt online , este necesar de intelege unele momente. Tara data este amplasata la o distanta mare, iar zborul fara continuarea cu alt avion este problematic chiar si cu tehnica moderna. De aceea este necesar de a continua traseul prin escala in Europa.

Multe companii aeriene ale Europei si lumii propun bilete de avion ieftine catre Egipt turistilor din Moldova. Serviciul nostru este conectat la baza de date globala, astfel veti putea vedea cand si ce companie efectueaza zborul in directia dorita.

De exemplu: Puteti ajunge la Cairo prin Istanbul, daca cumparati bilete de avion spre Egipt de la Turkish Airlines. Zborul cu escalada in Munchen si Frankfurt, va permite sa ajungeti in capitala Egiptului cu avioanele companiei Lufthansa. Sunt variante de la Air Moldova si Egyptair, FlyOne, Meridiana si alti transportatori.

Cum rezervati bilete de avion catre Egipt

Pentru arezerva bilete de avion catre Egipt prin oras, folositi formularul comod de cautare. Cateva puncte importante:

  • Punctul de plecare si sosire;
  • Data de plecare din Chisinau si intoarcere din Egipt;
  • Bilet intr-o directie / ambele directii;
  • Numarul de pasageri.

Sunt si optiuni suplimentare, ce va permit indicarea oraselor adiacente, selectarea companiei aeriene, si chiar ora optim pentru de plecare si aterizare.

Noi dispunem mereu de preturi la biletele de avion catre Egipt accesibile, propunem multe variante de achitare convenabile. Atrageti atentia la optiunea de rezervare a camerelor in hoteluri. Este o varianta comoda de solutionare concomitenta a doua intrebari. La sosirea in tara va ramane sa ajungeti la hotel.