Intentionand sa intreprinda o calatorie privata sau de afaceri cu transportul avia, multi calatori adesea se confrunta cu situatii neprevazute, despre care anterior nici nu banuiau, dar care sunt stabilite prin numeroase reglementari internationale pentru securitate aeronautica, regulamente interne, atat a aeroporturilor, cit si a companiilor aeriene, dar sunt obligatorii indeplinirii, daca doriti sa ajungeti la bordul aeronavei. Anume la etapa initiala persoanele se confrunta cu dificultati in gasirea informatiilor complete si exacte cu privire la calatoriile cu avionul: cautarea si compararea preturilor la bilete de avion, sistemul de rezervare si achitare on-line a biletelor de avion procurate, informatii despre destinatii de zbor, companii aeriene, normele bagajului, preturile pentru diferite categorii de varsta, procedura (inceputul si sfarsitul) check-in, conexiunile rutelor si multe altele.

Cu scopul simplificarii eforturilor clientilor nostri in cautarea pe diferite resurse a informatiilor utile, proiectul AVIA.MD a unificat intr-un site toate datele relevante subiectului calatoriilor cu avionul si a creat un sistem inteligent de cautare, rezervare si achitare on-line a biletelor de avion ieftine, in care sunt utilizate datele informationale a circa 400 de companii aeriene din intreaga lume, care efectueaza zboruri internationale si sunt integrate cele mai performante mecanisme determinare a criteriilor celor mai optimale a calatoriei planificate: zbor direct, zbor prin conectiune (sistemul automat calculeaza timpul minim permis de conexiuni pentru fiecare zbor separat) si pretul biletului.

Sistemul este in permanenta imbunatatit si actualizat cu informatii furnizate direct de la transportatorii aerieni si, in afara de destinatia cautata, ofera pasagerilor un sir de variante de alternativa la alegere. Rezultatele cautarii ofera clientilor date in regim real si informeaza operativ si exactitat despre bilete de avion disponibile la companie aeriana concreta.

Managerii AVIA.MD intotdeauna sunt la dispozitia clientilor pentru a oferi informatii competente si suport calificat cu scopul de a le ajuta sa procure bilete de avion la conditii avantajoase, atat de la distanta – folosind sistemul de rezervari online, cit si direct in oficiile agentiei, pe care clientii le pot vizita zilnic pe parcursul saptamanii: in zilele de lucru de la 8:00 la 20:00, sambata de la 9:00 la 18:00, duminica de la 10:00 la 17:00, sau la numarul de telefon +373-22-890-890.

In cazul in care locul de resedinta sau locul de munca situat la o distanta indepartata de birourile AVIA.MD sau va aflati in strainatate, cea mai buna cale de iesire este serviciul nostru on-line pentru rezervare si cumparare a biletelor de avion, utilizarea caruia este incredibil de simpla si nu creeaza dificultati chiar si pentru persoanele care se confrunta el pentru prima data – ghid pas cu pas nu va va permite sa faceti greseli si va permite sa mergeti inapoi la pasul anterior pentru a face modificari la destinatia cautata.

Sistemul de on-line cautare, rezervare si cumparare a biletelor de avion AVIA.MD este proiectat de cei mai buni experti in domeniu si de multi ani de experienta sa impus ca unul extrem de fiabil si fara cusuri, integrat intr-o retea moderna, recunoscuta si certificata la nivel international, cu multe grade de protectie, de achitare la distanta a serviciilor furnizate.

O trasatura distinctiva calitativa a AVIA.MD de alte resurse este ca, daca un astfel de site ofera informatii despre pretul biletului ultimei cereri a clientilor stocate in sistem, dar atunci cand incercati sa rezervati un bilet pretul pentru el se poate schimba, apoi cumparatorii AVIA.MD vad imaginea reala, si informatiile despre preturi sunt prezentate intr-o forma accesibila, usor de ales. Mai jos sunt enumerate cateva sfaturi utile pentru cumpararea biletelor de avion ieftine pentru zborurile cu rute regulate:

  • Este recomandabil procurarea biletelor avia din timp. Pretul este garantat mai mic daca va programati plecarea cu aproximativ 2-3 luni inainte. Acesta este cel mai oportun timp pentru a gasi bilete de avion ieftine. Nemijlocit inainte de calatorie preturile la bilete avia cresc cu 10-20%.
  • La etapa rezervarii biletului de avion intotdeauna precizati tipul tarifului. Exista conditii, in conformitate cu care nu se accepta returul biletului avia. Aceste bilete avia nu se pot intoarce sau modifica data plecarii, in conditiile, cind planurile pasagerilor pot varia in functie de circumstante obiective.
  • In perioada de vacanta si de sarbatori probabilitatea de cumparare a biletelor de avion ieftine este redusa la maximum. in astfel de etape companiile aeriene nu reduc preturile si nu ofera reduceri. Categoria de bilet avia “Intr-o singura directie” este, de regula, mai scumpa decat „Tur-retur”.
  • Biletele de avion la sfarsit de saptamana sunt mai scumpe decat in zilele de marti, miercuri si joi.
  • Daca este posibil sa dirijati perioada calatoriei – sistemul ofera preturi in zilele apropiate (pina la si dupa) de data solicitata, dar la preturi mult mai avantajoase.
  • Exista optiuni, cand zborul aerian tranzit prin careva aeroport este mai avantajos decat ruta directa. Acest zbor va costa mult mai ieftin decat un zbor direct. Managerul nostru va va consulta la selectarea conexiunilor cele mai convenabile.
  • Rezervarea si achitarea pe site-ul nostru online, prin card bancar, nu sustrage taxe suplimentare si impozite.

Toate sfaturile utile enumerate pentru cumpararea biletelor de avion ieftine sunt valabile si pentru zborurile regulate, aplicate si de companiile aeriene specializate in transport aerian cu preturi reduse la bilete avia (companii low-cost). Acest domeniu este unul in curs de dezvoltare foarte rapid cu perspective bune. Atragem atentia – numarul de bilete avia la preturi mici este intotdeauna limitat, asa ca va recomandam sa aveti grija la cumpararea lor prealabila si va solicitam sa contactati manageri AVIA.MD pentru a reusi sa deveniti posesor a unui bilet de avion ieftin.

Tarife la biletele de avion, de asemenea, puternic depind de mai multi factori, cum ar fi excedente de bagaj de transport de marfa, bagaje de mina, alegerea locurilor in avion, metoda de check-in si altele.

E necesar de cunoscut, de asemenea, ca companiile aeriene reactioneaza foarte operativ la solicitarile pietei si imediat stabilesc rute noi pentru destinatiile populare in randurile calatorilor. De aceea, recomandam clientii nostri urmarirea noutatilor AVIA.MD, unde sunt afisate stirile actuale si abonarea la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai recente evolutii.

Adresindu-va la specialistii AVIA.MD, veti primi toate cele mai pline si competente informatii intr-un domeniu atat de multidimensional si dinamic in dezvoltare cu multe schimbari, cum ar fi industria transportului aerian.

AVIA.MD va doreste calatorii placute si va indeamna sa deveniti clientii nostri fideli!

Avantajele site-ului AVIA.MD – cele mai bune preturi la biletele de avion

  1. Prețurile biletelor de avion, orarul de zbor, precum şi informaţii cu privire la disponibilitatea locurilor sunt afisate în regim on-line.
  2. Motorul de cautare al biletelor de avion ieftine afiseaza site-ul avia.md printre primii in rezultatul cautarii.
  3. Rezervarea biletelor , dar si a locului in avion poate fi facut direct de la compania aeriană prin intermediul sistemului global de rezervari AMADEUS (Global Distribution System „Amadeus”)

Rezervarea biletelor pe site-ul AVIA.MD – este una dintre cele mai convenabile şi eficiente modalitati de cumpărare a biletelor de avion. Informaţiile despre costul biletelor şi despre disponibilitatea locurilor, AVIA.MD le ia din aceleaşi sisteme de rezervari profesionale, care sunt instalate în toate casele avia din Moldova si in toata lumea. Dar, pe site-ul nostru, puteţi vedea cele mai bune prețuri bilete de avion şi puteţi rezerva locuri în orice moment