Pe siteul companiei avia.md puteti rezerva bilete Aeroflot , inclusiv si cu livrare in Chisinau. Planificati o calatorie de afaceri sau intentionati sa vizitati rudele ? Zburati spre o statiune balneara, eveniment important, concert? Adesea in proces pot aparea probleme cu cautarea cursei de zbor, care ar fi coincis cu data si timpul. Noi putem gasi cea mai buna optiune din timp, puteti brona si cumpara bilete de avion online Aeroflot fara cozi si alte momente neplacute.

Despre compania aeriana «Aeroflot»

Compania aeriana «Aeroflot» – este succesorul transportatorului sovietic cu acelasi nume. Pe durata a multor ani ea a fost considerata cea mai companie din Europa de Est. Unele dintre avantaje sunt:

  • Parc urias te nave aeriene – peste 160 de avioane;
  • Reiinoiri frecvente – varsta frecventa сa navelor este de 4 – 5 ani;
  • Zboruri catre 125 destinatii, dintre care 82 – in afara Federatiei Ruse;
  • Low-cost propriu;
  • Saloane confortabile.

Parcul este compus din asa avioane ca Airbus A320 si F330, Sukhoi Superjet 100, avioane americane Boeing. Starea tehnica a fiecarei nave este verificata minutios si regulat de specialistii, ce raspund de siguranta.

Nivelul de confort in avioanele «Aeroflot» nu este mai inferior fata de cel al concurentilor europeni. In salon sunt instalate locuri pentru pasageri ergonomice si comode, exista sisteme multimedia, ventilare calitativa. Pentru o suma aditionala aveti acces la internet wireless chiar in clasa econom. Este pretuita deservirea si alimentarea.

Puteti gasi curse Aeroflot online foarte simplu. Este suficient de a selecta in lista de optiuni «alte oferte – companii aeriene» si sa indicati transportatorul dat. Astfel veti filtra rezultatele cautarii, primind oferte numai de la compania data.

Puteti observa ca in mediu pretul biletelor de avion Aeroflot sunt mai mici fata de multe companii occidentale, ce deservesc curse catre aceleasi destinatii,

Copmpania Avia.md va ofera posibilitatea de a comanda bilete ieftine Aeroflot pe site-ul nostru. Le puteti obtine prin mai multe metode:

  • La oficiul companiei;
  • Prin curirer, daca va aflati in Chisinau;

Puteti achita biletele de avion Aeroflot cu bani cash, card sau alte modalitati, indicate in sectiunea corespunzatoare din cadrul site-ului.