Aeroflot

Compania aeriana - Aeroflot (SU). Bilete de avion, preturi online

Compania aerienă Aeroflot (SU). Rezervă bilet de avion online

Pe siteul companiei avia.md puteți rezerva bilete de avion Aeroflot (SU) , inclusiv cu livrare în Chișinău. Planificați o călătorie de afaceri sau intenționați să vizitați rudele? Zburați spre o stațiune balneară, eveniment important sau de ce nu poate la un concert? Adesea în proces pot apărea probleme cu căutarea cursei de zbor, care ar fi coincis cu data și timpul. Noi, oferim cea mai bună opțiune din timp, puțeti brona și cumpăra bilete de avion online Aeroflot (SU) fără cozi și alte momente neplăcute.

Despre compania aeriana «Aeroflot»

Compania aeriană «Aeroflot» - este succesorul transportatorului sovietic cu același nume. Aeroportul de bază este situat în Sheremetyevo (SVO), la Moscova, dar are și centre proprii în orașele St. Petersburg, Kaliningrad, Vladivostok și altele.

Pe durata a multor ani ea a fost considerata cea mai mare companie din Europa de Est. Unele dintre avantaje sunt:

  • Parc uriaș de nave aeriene – peste 160 de avioane;
  • Reînnoiri permanente – vârsta navelor este de 4 – 5 ani;
  • Zboruri către 125 destinații, dintre care 82 – în afara Federației Ruse;
  • Low-cost propriu;
  • Saloane confortabile.

Parcul este compus din avioane ca Airbus A320 și F330, Sukhoi Superjet 100, avioane americane Boeing. Starea tehnică a fiecărei nave este verificată minuțios și regulat de specialiștii, ce răspund de siguranță.

Nivelul de confort în avioanele «Aeroflot» nu este mai inferior față de cel al concurenților europeni. În salon sunt instalate locuri ergonomice și comode pentru pasageri, există sisteme multimedia, ventilare calitativă. Pentru o sumă adițională aveți acces la internet wireless chiar în clasa econom. Este prețuită deservirea și alimentarea.

Puteți găsi curse Aeroflot online foarte simplu. Este suficient de a selecta în lista de opțiuni «alte oferte – companii aeriene» și să indicați transportatorul dat. Astfel veți filtra rezultatele căutării, primind oferte numai de la compania dată.

Puteți observa că în mediu, prețul la bilete de avion Aeroflot sunt mai mici față de multe companii occidentale, ce deservesc curse către aceleași destinații,

Compania Avia.md vă oferă posibilitatea de a comanda bilete de avion ieftine Aeroflot pe site-ul nostru. Le puteți obține prin mai multe metode:

  • La oficiul companiei;
  • Prin curirer, dacă vă aflați în Chișinău;

Puteți achita biletele de avion Aeroflot cu bani cash, card sau alte modalități, indicate în secțiunea corespunzătoare din cadrul site-ului.

Bilete de avion în Moldova - AVIA.MD