BILETE DE AVION CHISINAU - VERONA

BILETE DE AVION CHISINAU - VERONA

22 Iunie 2020

Verona - oraș cu o istorie largă. Anume acest oraș a devenit un loc în care Shakespeare a ales tragedia lui "Romeo și Julieta". Anume aici, toți discută despre faimoșii îndrăgostiți.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Verona?

În acea curte, în care fata a rostit pasionatul monolog, dedicat meritelor Montague, stă o figură, care atrag îndrăgostiții din întreaga lume. Această sculptură a Julietei (lucrare de autori contemporani). Ei tind, în primul rând să atingă sânul ei pentru a cere o dorință (desigur de dragoste). Legenda spune că, dorința trebuie să devină realitate! În al doilea rând, pentru a justifica numele persoanei dragi pe peretele clădirii. Acum, acesta a devenit muzeu, în care o mulțime de turiști, în special cei îndrăgostiți, au tendința să nimerească, chiar dacă dragostea este la etapa inițială. În oraș, de asemenea, se arată casa lui Romeo – este un conac frumos din secolul al XIV-lea.

În oraș mai este și sarcofagul, în care se odihnește în somnul veșnic Julieta sau prototipul acesteia. Păstrează această comoară, mănăstirea locală Capucin.

Verona se poate lăuda și cu alte locuri specifice: în primul rând, puteți să vedeți reședințele regilor italieni – Castelul CastelVecchio. Cândva, în acesta clocotea viața, în special, atunci când soseau proprietarii castelului. Acum, aici este muzeu – castelul a devenit o galerie de artă, în care sunt deținute lucrări de maeștrii Venețieni.

În oraș sunt mai multe morminte renumite, inclusiv mormântul lui Skallingerov. Atenția este atrasă de biserica Sf. Anastasia, exemplul magnific gotic Italian, precum și Turnul Lamberti, acum mereu este aglomerat.

Rezervați un bilet spre Verona împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Verona, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Toate avantajele companiei AVIA.MD pot fi găsite online. Modalitățile de plată a biletelor de avion pot fi găsite pe AVIA.MD. Aflați care sunt cardurile bancare pe care puteți să le folosiți pentru a achita costul biletului de avion.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Verona, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Verona.