Avantajele de călătorie cu AVIA.MD

Avantajele de călătorie cu AVIA.MD

24 Mai 2021

De ce este atât de rapid, avantajos și sigur să cumperi bilete de avion spre orice destinație din lume, călătorește în orașul și țara preferată prin intermediul companiei AVIA.MD?

Reieșind din experiența de 20 ani a companiei, cu certitudine putem afirma că AVIA.MD este prietenul și consultatul care are o grijă individuală pentru fiecare client.

Îți prezentăm avantajele de care ai parte, apelând la serviciile AVIA.MD.

1. Consultanță profesionistă din partea managerilor AVIA.MD

În căutarea unui bilet de avion ieftin, zbor direct ori cu escală, reguli de călătorie, regim de viză, etc - managerii AVIA.MD mereu îți vor oferi cea mai veridică informație, cele mai accesibile oferte și sfaturi pentru un zbor liniștit, mereu ai parte de soluții personalizate pe necestitățile Dvs.

2. Posibilitatea de a obține cel mai mic preț pentru biletele de avion spre destinația interesată de zbor.

Platforma de rezervări online AVIA.MD a unificat într-un singur sistem ofertele de zbor ale circa 400 companii aeriene din întreaga lume și sunt afișate în timp real direct pe dispozitivul Dvs. La fel pe AVIA.MD sunt integrate cele mai performante mecanisme determinare a criteriilor de planificare a călătoriei: zbor direct, zbor prin conexiune (sistemul automat calculează timpul minim permis de conexiuni pentru fiecare zbor separat).

3. Servicii suplimentare

AVIA.MD oferă asistență și ghidare pe toată perioada de rezervare a bilelor de zbor. Mai mult ca atât, managerii AVIA.MD te poate ajuta inclusiv cu efectuarea procedurii de check-in online, selectarea unui anumit loc în avion și informații importante despre bagajul de mână ori de cală.

4. Opțiunea de a prelungi pe AVIA.MD rezervarea biletului de zbor cu câteva zile și a face plata ulterior. O astfel de posibilitatea nu este valabilă pentru rezervările directe pe site-urile companiilor aeriene .

5. În cazul când planifici o călătorie mai complexă, AVIA.MD

îți poate oferi itinerarii cu destinații multiple și cu intrerupere a călătoriei. Companiile aeriene deseori sunt limitate în asigurarea unui astfel de suport și consultanță.

6. Ai parte de asistență și sprijin 24/24

AVIA.MD mereu este la dispoziția Dvs prin intermediul departamentului de informații și rezervări disponibil oricand la tel: 022-890-890. Poți opta pentru metoda online de a ne contacta fie pe site, email ori rețelele de socializare. Oricând ne poți face o vizită în oficiul nostru Chișinău, str C. Negruzzi 5.