from Moscow

Flight tickets Moscow (MOW), Russia - Chisinau. Book online

Cheap flights Moscow (MOW), Russia - Chisinau. Book online

Informații generale

Moscova – Capitala Rusiei și orașul recordurilor. Fiecare personalitate se descoperă aici. Diverse contraste subliniază ambiguitatea și măreția capitalei ruse – zgârie-norii și centrele de afaceri din Moscova, orașul Chinezesc cu căsuțele din lemn, biserici antice, locuri sacre, Mănăstirea Novodevichi din secolul al XVI – lea.

Moscova – oraș cu dezvoltare dinamică. La Moscova au fost introduse un set de construcții inovatorii, care să asigure confortul locuitorilor și oaspeților capitalei.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Moscova

La ziua de azi, orașul Moscova reprezintă o combinație de monumente istorice. Turiștii din Moscova, au o diversitate vastă de alegere. De la excursii pe Piața Roșie sau pe Kremlin până la periferia orașului – fiecare se va regăsi. Puteți merge la shoping, să participați la evenimente culturale, muzică și teatru, sau pur și simplu savurați împrejurările frumoase din Moscova.

Kremlin

Kremlinul din Moscova este una dintre cele mai vechi părți ale orașului ce simbolizează întreaga Rusie. Acesta este un reper cultural și în același timp, centrul instituțiilor statului Rusesc. E momentul să remarcăm de faptul că acesta este reședința președintelui rus. Kremlinul deține o istorie bogată. Deseori se organizează excursii pe teritoriul Kremlinului, aici sunt o varietate de muzee, cm ar fi casa de arme, Catedrala Buna Vestire, Catedrala Arhangelului, Catedrala Adormirea, Palatul Patriarhului, Biserica Depoziția, Arca Ivan cel Mare și Piața Catedralei.

Kremlinul primește oaspeți de vineri până miercuri de la 10:00 la 17:00.

Teatrul Balșoi

Teatrul Balșoi – cel mai renumit și faimos din Moscova. La teatru anual sunt prezentate aproximativ 3 - 4 opere diverse și 2 – 3 balete. Capodoperele clasice a compozitorilor Mozart, Verdi, Wagner, Ceaikovski, cuceresc anual sufletele oamenilor. Baletul rus este cunoscut în întreaga lume și este o parte importantă a culturii ruse.

Catedrala Sfântului Vasile

Renumita Catedrala a Sfântului Vasile este situată în partea opusă a porții Învierii în Piața Roșie. A fost construită pe timpul țarului Ivan cel Groaznic al IV-lea în 1554 – 1560, în cinstea cuceririi Kazanului. Conform legendei, când țarul a văzut catedrala, el a ordonat ostașilor să lipsească toți arhitecții de văz, pentru ca aceștia să nu mai reușească construi astfel de clădiri frumoase în alte părți.

Chiar dacă povestirea e teribilă, Catedrala în sine este o capodopera arhitecturală, formată din nouă altare create pe același fundament.

Catedrala Sfântului Vasile este locul care merită a fi vizitat.

Magazinul Universal al Statului

Magazinul Universal al Statului – este un centru comercial de volume grandioase, considerat unul dintre cele mai mari din Europa. Acesta este cel mai popular magazin din Moscova, dar tot odată este renumit prin aspectele sale arhitecturale. Este situat în Piața Roșie. Prima parte a fost construită în 1812, pe timpul domniei lui Alexandru I.

Aspectul interior al magazinului este proiectat în stil scump. Sunt vândute brandurile precum Louis Vuitton, Dior, Hugo Boss, Burberry, și altele. Pe teritoriul magazinului puteți vizita o varietate de cafenele și restaurante.

Magazinul Universal al Statului este cunoscut ca centru cultural, care găzduiește expoziții de picturi și fotografii. Aici se mai petrece Festivalul Internațional de Arte "Pădurea Cireșelor".

Metroul din Moscova

Metroul din Moscova este renumit pentru arhitectura sa impecabilă. Stațiile cu denumiri "Palate Subterane din Moscova" au devenit principalele atracții ale orașului.

Stațiile vechi dinaintea de război, simbolizează industrializarea Rusiei, iar după război, acestea au devenit un simbol al victoriei și mândriei națiunii. Prima line de metrou Sokolnicheskaia, a fost construită în 1935.

Unele stații de metrou sunt protejate de stat, având calitatea de obiective culturale valoroase. Complexele subterane sunt decorate cu statui, monumente de arhitectură și de artă, picturi, mozaicuri și vitralii. Ideea era de a crea fiecărei stații, un aspect individual.

Kuskovo

Acest palat a fost construit în secolul al 18-lea. Teritoriul minunat din această zonă conține un parc extraordinar și multe lacuri. Palatul este considerat locul perfect, pentru a fi vizitat într-o zi cu soare. Palatul este frumos și amenajat într-un stil cu elemente clasice și baroc. În Kuskovo, de asemenea, sunt muzee, iar vara sunt organizate festivaluri și concerte.

Muzeul Istoric

Muzeul istoric din Moscova deține o colecție uriașă, care reprezintă fiecare etapă a istoriei Rusiei. Muzeul este situat în Piața Roșie. Acesta are mai multe săli de expoziție, care reprezintă Rusia din timpurile antichității până în secolul 21. Muzeul Istoric, este unul dintre cele mai populare din Moscova. În cazul în care istoria Rusiei este intrigantă pentru dvs, acest muzeu este locul cultural pe care trebuie de vizitat!

Casa Artiștilor

Casa Artiștilor - cel mai mare centru expozițional din Rusia. Deschis în 1979, este compus din 27 de camere cu 60 de galerii. În fiecare an, Casa Artiștilor găzduiește sute de expoziții din întreaga lume. Pe teritoriul Casei este un parc frumos, un muzeu în aer liber de sculpturi, alături de zonele de recreere.

Rezervați un bilet spre Moscova împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Moscova, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Moscova, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Moscova.from Moscow

/

Russia


City: Moscow


City code: MOW


Country: Russia


Country code: RUFrom Moscow -
Departure To:

To Moscow -
Departure From: