spre Vilnius

Bilete de avion Chisinau - Vilnius (VNO), Lituania. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Vilnius (VNO), Lituania. Rezerva online

Informații generale

Orașul a fost fondat pe așezările antice, primele mențiuni sunt din secolul al XIII-lea. Astăzi Vilnius – capitala Lituaniei, al doilea oraș ca mărime după Riga, orașul Baltic. Centrul istoric al Vilnius este protejat de UNESCO, 70% din teritoriul este ocupat de verdeață.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Vilnius?

Turnul lui Gediminas, potrivit unor surse, fondatorul orașului Vilnius, se înalță peste oraș, în calitate de protector. Aceasta este unica clădire al complexului castelului, care a rezistat. Turnul a găzduit o expoziție, ce povestește despre istoria orașului. Pe partea superioară, este o

platformă de vizionare.

Turnul, precum și alte atracții ca (Castelul Hill, Catedrala și Piața Sfatului, cartierele adiacente), sunt situate în "orașul vechi""orașul vechi". Aici, este situat centrul istoric al Vilnius, unde clasica, gotica, barocul și modernul, au creat un amestec minunat de stiluri.

Cartierul de boem Uzupis, este renumit cu numeroasele sale monumente și lucrări de graffiti. O dată, când cvartalul era disfuncțional, din cauza locuințelor ieftine, a fost îndrăgit de artiști, care au creat ironic "republică liberă". Astăzi, îngerul cu trompeta (emblema Uzupis) împodobește jumătate de suvenire.

Alea Gediminas, cu o lungime de 2 km, aeroportul internațional construit în 1954, cartierul evreiesc cu motive medievale, Palatul Prezidențial – clădire din secolul al XVI-lea. Catedrala Sf. Mihail – cu arhitectura sa unicală, podul Mindaugas cu soluție de arhitectură modernă, biserica Agia Paraskevi – toate aceste locuri vechiului și noului Vilnius, poartă amprenta caracteristică a evenimentelor vieții urbane.

În oraș funcționează 10 de muzee ( Național, banii băncii Lituaniei, Chihlimbar, de Literaturp a lui A.Pușkin, de arhitectură Adam mickjewicz, de teatru și cinema, de energie și tehnologie) și 8 teatre ( operă și balet, de tineret, de păpuși, cel mic, Teatrul dramatic Rus și Polonez).

Diversitatea distracțiilor în oraș este foarte largă – de fapt, sursa principală de venit este turismul. Aici puteți închiria biciclete și canoe, plimbări cu balonul și ATV-uri, vizitați centrele de distracții "Belmontas" și "Aventura Park". Iubitorilor de senzații puternice, li se propune să aleagă din numeroasele opțiuni, cum ar fi: sarcini de evadare, cazinouri și platforme de joc.

TC Vilnius (Akropolis, Europa, Oaz, Panorama, Nordica) și numeroase magazine ale orașului vechi, vor fi de ajutor la alegerea produselor dorite, de calitate înaltă.

Restaurantele și cafenele din oraș, propun bucate vegetariene sau din carne, de origine etnică diferită, într-un gamă foarte largă. Atmosfera specifică a fiecărui local, atrage nespus de mult pe fiecare turist.

Rezervați un bilet spre Vilnius împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Vilnius, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu. Dacă aveți nevoie să accesați regulamentul de prestare a serviciilor, o puteți face online. Pe AVIA.MD puteți găsi toate regulile publice de securitate a datelor cu caracter personal.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Vilnius, în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Vilnius.


spre Vilnius

/

Lituania


Orasul: Vilnius


Codul orasului: VNO


Tara: Lituania


Codul tarii: LT


Aeroporturi:


Spre Vilnius -
Decolarea Din:

Din Vilnius -
Decolarea Spre: