spre Chișinau

Bilete de avion Chisinau - Chișinau (KIV), Moldova. Rezerva online

Bilete de avion Chisinau - Chișinau (KIV), Moldova. Rezerva online

Informații generale

Uimitor și relaxant, atrăgător și confortabil, aproape sufletesc și în același timp misterios, capitala Moldovei, pe bune este cel mai fermecător oraș din Europa de Est. Dacă procurați bilete de avion la Chișinău, o să vă transpuneți în lumea piețelor zgomotoase, parcurilor verzi, expozițiilor și cafenelelor confortabile, amplasate peste tot. Capitala Moldovei este plină de viață și oameni frumoși, ceea ce atrage foarte mult turiștii.

Ce să vizitați și cu ce să vă ocupați la Chișinău

Chișinăul vă invită într-o lume plină de atmosferă liniștită, plimbări minunate, descoperiri uimitoare și delicii gastronomice.

În inima capitalei, puteți observa Catedrala și Arcul de Triumf, statuia domnitorului Moldovei, Ștefan cel Mare și monument în cinstea eroului sovietic Kotovsk, clădirile înnoite a Guvernului și Parlamentului. Tot aici, în centrul orașului, se regăsește renumita clădirea Sala cu Orgă, Muzeul Național de Istorie a Moldovei, casa-muzeu a lui Pușkin, unde marele poet a scris "Prizonierul din Caucaz" și prima parte a "Eugene Oneghin".

În acest oraș ospitalier, sunt peste douăzeci de parcuri. Pentru a vă elibera de zgomotul orașului, luați o pauză în parcul "La Izvor" pe malul unuia dintre cele trei lacuri, o plimbare prin preajma copacilor și plantelor din Dendrariu sau savurați mirosul florilor din parcul "Valea Trandafirilor".

Fără îndoială, puteți lăsa totul la o parte și să degustați renumitele vinuri ale Moldovei, după care nu o să mai doriți să-l părăsiți.

Când să veniți la Chișinău

În capitala Moldovei, clima e blândă, dar familiarizarea cu Chișinăul va fi de două ori mai plăcută, în sezonul cald: străzile se îneacă în verdeață și din acest motiv, acasă nu mai poți sta. Platanii, teii, salcâmul, castanele de arțar, grădinile cu flori luxuriante, vor transforma plimbarea într-o călătorie de neuitat.

Rezervați un bilet spre Chișinău împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a rezerva un bilet de avion tur-retur spre Chișinău, este prin utilizarea serviciilor online-rezervării și achiziționarea biletelor de pe AVIA.MD. Plata biletelor se poate face de la distanță nefiind nevoia de vizitare a unui oficiu.

Deasemenea pentru a primi plăcerea maximă de aflare în Chișinău în același timp cu procurarea biletului de avion, pe pagina AVIA.MD este prevăzut online-rezervare a camerelor în una din multiplele hoteluri ale Chișinău.

Informația despre toate zborurile din Chișinău poate fi găsită pe AVIA.MD.

Chișinau

/

Moldova


Orasul: Chișinau


Codul orasului: KIV


Tara: Moldova


Codul tarii: MD


Aeroporturi:


Spre Chișinau -
Decolarea Din:

Din Chișinau -
Decolarea Spre: