spre Suedia

Bilete de avion Moldova - Suedia (SE). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Suedia (SE). Rezerva online

Regatul Suediei - o țară din Europa de Nord pe Peninsula Scandinavă.

În Suedia, totul este creat rezonabil pentru comoditatea omului: hoteluri de calitate, diverse stațiuni de schi, atracțiile turistice sunt bine întreținute. Calmul Stockholm și drăguțul Malmo, Carlson și Nobel, Ikea si Abba - totul despre Suedia.

Ce de văzut

Capitala - orașul Stockholm. Confortabilul oraș suedez este divizat în 14 insule elegante, este scăldat de Marea Baltică și lacul Melaren și unit prin 57 de poduri. Atracțiile medievale sunt concentrate în orașul vechi Gamla-Stan și pe insula Riddarholmene. Aici se află și palatul Regal, și Catedrala, și Muzeul Nobel, și este cea mai veche biserica din Stockholm Sf. Nicolae. În interiorul palatului Regal cu 4 fațade - interioare luxoase și expoziții interesante. Cel mai mult impresionează Livrustkammaren - cu comorile cu bijuterii, haine, arme și alte artefacte din diferite epoci. În căutarea distracției mai bine de mers spre Stureplan, după cumpărături scumpe - în Ostermalm, după vederi fotogenice - în Sedermalm. Plimbându-te pe străzile pitorești, ar trebui să intri și în unul dintre numeroasele muzee - suedezii știu multe despre artă.

Portul din Gothenburg, pe timpuri a servit ca un refugiu pentru comercianții britanici și este în continuare denumit „micul London“ pentru eclectismul său și diversitatea tradițiilor culturale. Este un oraș cu parcuri verzi, plaje bine întreținute și muzee interesante. Renumitele obiective turisrice - futurista Opera din Gothenburg, cetatea-monument Elvsborgsk, elegantul castel Gunnebu și cel mai mare din Europa de Nord, parcul de distracții „Liseberg”.

Este renumit prin parcurile și plajele sale și orașul Malmo - orașul este mic și foarte prietenos. Simbolurile sale recunoscute sunt - răsucita clădire zgârie-nori „Rotirea trunchiului,“ podul Oresund care leagă Suedia și Danemarca, centrul comercial „Emporia“ cu o fațadă foarte spectaculoasă. Frumoasele clădiri din Malmo - Primăria orașului cu o fațadă în stilul renașterii, clădirea zgârie-nori „Terning Torso“ ce se înalță deasupra orașului , fermecătoarea biserică Karlov și maiestuosul castel Malmsk, înconjurat de parcul regal.

Stațiunile de schi: Hydra, Salen și Ore, în componența cărora sunt incluse zonele de schi Tegefell, Ore-Beau, Ore-Buren și Duved. Lista completă, pentru vizite, a orașelor interesante din țară o găsiți pe pagina oficială a orașului și a stațiunilor din Suedia. Pentru informații cu privire când să vizitați țara și cu ce să vă ocupați pe loc, este descris pe pagina „excursii în Suedia.“

Principalele frumuseți ale Suediei au o origine naturală: tundra dură a Laponiei, insulele din Golful Botnic, dealurile verzi din vest, stâncile Norrbotten și lacurile frumoase.

O altă Mecca turistică este - abația Vadstena, fondată în secolul al XIV-lea. Locuri excelente pentru plimbări pe jos - cartierul elegant al Gamla-Stan, muzeu în aer liber Skansen, și Millesgarden.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Suedia printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje - pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Suedia.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții costul biletului spre Suedia poate varia.