spre Singapore

Bilete de avion Moldova - Singapore (SG). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Singapore (SG). Rezerva online

Informații generale

Republica Singapore — oraș-stat, situat pe insulele din Asia de Sud-Est, separat de partea de Sud a vârfului sudic al Peninsulei Malacca prin o strâmtoare îngustă Johor.

Ce să vezi și să faci în Singapore

Atracțiile turistice din Singapore, Stat, a cărui simbol este o emblemă jumate-leu jumate-sirenă, atrag mulți fani a coloritului asiatic, natură tropicală și tot felul de "miracole", demonstrând forța deplină și puterea fostelor colonii britanice. Cele mai multe legende urbane, legate de schimbarea orașului Singapore din anii 70, au fost create nu cu mult timp în urmă, și totuși a afla despre ele este destul de interesant. În baza unei intersectări strânse a culturilor, manifestată mai întâi de toate în existența simultană a diferitelor religii, zgârie-norii se privesc foarte spectacular, de parcă ar simboliza dorința localnicilor la noi și noi înălțimi. Una dintre atracțiile principale ale orașului-stat sunt cele patru cartiere, în care trăiesc diferite grupuri etnice.

China Town sau cartierul Chinezesc, Cartierul Mica Indie, Cartierul Arab,

Satul Malayan.

Dacă încercați să faceți o listă cu cele zece atracții turistice din Singapore, atunci Grădina Botanică va intra cu siguranță în această listă. Această rezervație naturală are aproximativ 150 de ani și este extraordinar de frumoasă.

De parcă ar fi coborât din ilustrațiile unui roman fantastic, hotelul "Marina Bay Sands" atât de armonios s-a alăturat la peisajele urbane ale Singapore, încât pare că ar fi apărut simultan cu orașul și întotdeauna s-a aflat în acest loc. Această minunată clădire seamănă cu o navă.

Parcul Merlion, aflându-se în gura râului Singapore, nu este doar un loc obișnuit pentru plimbări și odihnă, datorită unui PR bine organizat, faima lui s-a răspândit în întreaga lume.

Satul Malayan sau Jeylang Serai - locul de reședință a malaiezilor care au venit aici din cartierul Arab în prima treime a secolului al XX-lea. În plus față de diverse tipuri de divertisment, ce țin de meșteșugurile tradiționale și artă, puteți merge la Muzeul de Cultură.

Rezervați biletul către Singapore împreună cu Avia.md

Cea mai ușoară modalitate de a cumpăra bilete de avion dus-întors către Singapore este de a utiliza serviciile de rezervare online și achiziționarea biletelor de avion de pe AVIA.MD. Plata se efectuează, de asemenea, de la distanță, fără a fi nevoie să vizitați oficiul companiei.

De asemenea, pentru a obține maximum de plăcere de la odihna în Singapore, simultan cu achiziționarea biletului de avion, site-ul AVIA.MD oferă rezervarea online a unei camere într-unul din numeroasele hoteluri din Singapore.