spre Luxemburg

Bilete de avion Moldova - Luxemburg (LU). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Luxemburg (LU). Rezerva online

Informații generale

Ce știu mulți dintre noi despre Luxemburg? Că este o țară mică, cu capitala ce poartă același nume, care s-a pierdut în „plapuma“ Europei. Din un dialect german Luxemburg înseamnă un „oraș mic“. În principiu, așa și este. Deși, locuitorii îl numesc un mare Ducat. Cu toate acestea, dimensiunea mică a țării nu a împiedicat să fie una dintre cele mai bogate țări din Europa, cu cel mai înalt nivel de viață, și nivelul după venitul populației care ocupă locul 4 în lume. Deși Luxemburg-ul are un număr mare de atracții turistice, teritoriul său poate fi parcurs cu ușurință pe jos. Statul este inclus în Uniunea Benelux (împreună cu Belgia și Țările de Jos), prin urmare, de regulă, turiștii vizitează Ducatul în cadrul unui tur al statelor aliate.

Ce să vezi și să faci în Luxemburg

Fața capitalei - Marele Palat, construit în stilul Renașterii spaniole. Istoria acestei clădiri este bogată, și nu toate valorile sunt păstrate, astăzi ea poartă statutul unei case a șefului statului și este un loc pentru petrecerea ceremoniilor oficiale, a conferințelor politice și audiențelor publice.

Catedrala Notre Dame sau Catedrala Maicii Domnului din Luxemburg uimește prin stilul gotic, aici are loc sărbătoarea anuală în cinstea Sfintei Fecioare din Luxemburg, în pereții căruia există mai multe locuri sfinte.

Următorul, după capitală, mai atractiv este orașul Clairvaux, situat pe malul râului Clerve. Și dacă există locuri, care sunt ideale pentru a filma epoca Evului Mediu, atunci acest loc este aici. Arhitectura este impresionantă și te tele-portează cu cinci sute de ani în trecut.

Dacă doriți să vedeți locuri care l-au inspirat pe Victor Gyugo, atunci duceți-vă în orașul Vianden - într-adevăr este unul dintre cele mai frumoase și pitorești orașe. Apropo, aici acum lucrează un muzeu, dedicat marelui scriitor francez.

Luxemburg-ul Elvețian. Da, aici este chiar propria Elveție. Cum a nimerit ea aici, ciudat e faptul, însă natura acestor locuri într-adevăr ne amintește de o țară adevărată a ceasurilor și cașcavalului.

O alta atracție turistică din Luxemburg - cazemate - sistemul de fortificații, labirinturi și tuneluri subterane la o adâncime de 40 de metri, cu care a devenit celebră țara, și datorită cărora, probabil, ea încă și-a păstrat independența.

Luxemburg - o întreagă colecție de castele vechi, abații, cetăți și mănăstiri, peșteri, capele, sculpturi și ruine ale clădirilor romane antice. Se pare că această țară a rămas într-o altă epocă, în ciuda nivelului ridicat al vieții moderne. În capitala, există un număr foarte mare de diferite muzee tematice. Ele au colectat obiectele culturale și istorice care au fost salvate după numeroase războaie în aceste ținuturi.

Rezervați biletul în Luxemburg - împreună cu Avia.md

Cel mai simplu mod de a cumpăra bilete de avion spre Luxemburg și înapoi - este de a utiliza serviciul de rezervare online și a cumpăra bilete din proiectul AVIA.MD. Plata se face de la distanță, de asemenea, fără a fi necesar de a vizita oficiul companiei.

De asemenea, în scopul de a obține maximum de la sejurul în Luxemburg, împreună cu achiziția biletului, pe pagina web a AVIA.MD, este prevăzută rezervarea on-line a unei camere la unul dintre numeroasele hoteluri.

Luxemburg


Tara: Luxemburg


Codul tarii: LU