spre El Salvador

Bilete de avion Moldova - El Salvador (SV). Rezerva online

Cumpara bilet de avion catre El Salvador. Pretul biletelor de avion

INFORMAȚII GENERALE

Cel mai mic și cel mai populat dintre Statele Americii Centrale - Republica El Salvador- unicul Stat din America Centrală care nu are acces la Marea Caraibelor. Plajele relativ pustii din Pacific, atrag în aceste locuri fanii de windsurfing: aici sunt cele mai mari valuri din întreaga regiune. Poporul din El Salvador încă "nu a venit în fire" de la războiul civil de unsprezece ani, de la fărădelegile brigăzii morții și corupție, prin urmare, guvernul face tot posibilul pentru a atrage investiții străine. Putem spune că cumpărătorii cu dolari sunt foarte așteptați aici.

Spre deosebire de alte țări din America Centrală, unei persoane străine în El Salvador i se permite să achiziționeze în numele său orice teren, inclusiv teritoriile de pe coastă, fără restricții. Oricum, cei care vin în El Salvador nu pentru o lună, ci pentru o perioadă mai lungă, nu preferă o coastă de trei sute de kilometri, însă capitala San Salvador. Având în vedere că frumusețea orașului nu se deosebește de celelalte orașe și atracții turistice nu prea sunt aici, pe unii dintre străini, însă, capitala, este capabilă să-i atragă. Magazinele au întotdeauna cele mai recente colecții de îmbrăcăminte din SUA (mărfurile de origine americană reprezintă o treime din totalul importurilor). În cinematografele din capitala au loc premiere la timp a filmelor de la Hollywood la 2,5 $ pe bilet, iar prețurile în restaurante pot fi considerate destul de moderate.

Amplasat într-o vale montană înaltă, înconjurat de vârfuri vulcanice și dealuri verzi, San Salvador este foarte supraaglomerat. Lipsa de teren contribuie la costuri ridicate. Deși din punctul de vedere a unui cetățean american, bunurile imobile pot fi numite accesibile, prețul pentru o locuință bună pentru clasa de mijloc este mai mare decât în țările vecine: uneori această diferență agunge la o sută la sută.

ATRACȚIILE TURISTICE DIN SALVADOR

  • În El Salvador, este un frumos parc național, numit Cerro Verde. În acest parc sunt două atracții turistice deosebite. Unul dintre aceste atracții unice este vulcanul Isalco. Acest vulcan este încă activ, un vulcan înspăimântător, care a câștigat o reputație de "farul Oceanului Pacific", deoarece are un crater activ, lumina căruia se poate vedea nu numai pe timp de noapte, ci chiar și în timpul zilei. În ciuda acestui fapt, erupțiile puternice apar foarte rar.
  • A doua atracție, care nu poate fi trecută cu vederea este lacul albastru Lago de Coatepec de origine vulcanică. Acest lac frumos este situat în partea de est a vulcanului Santa Ana, a cărui înălțime ajunge la 2365 de metri. În plus față de aceste două atracții impresionante parcul Cerro Verde este renumit pentru o mare varietate de animale sălbatice. De asemenea, aici s-a păstrat foarte bine vegetația caracteristică regiunilor muntoase din El Salvador, înainte ca omul să intervină.
  • Nu departe de San Salvador se află capitala El Salvador, aproximativ la 11 kilometri distanță de capitală, este Parcul Natural Balboa, ocupând o suprafață de 28 de hectare. Acest parc, este complet dintr-o pădure tropicală, care este plin de o abundență de floră și faună. În partea de sud se află "Poarta Diavolului", numită Puerta del Diablo, cunoscută pentru vederile superbe care se deschid asupra capitalei și împrejurimile sale.
  • În plus la toate acestea, în imediata apropiere a capitalei se află o rezervație ecologică, numită Bosque El Imposible. În comparație cu Parcul Natural Balboa, această rezervație ocupă doar o suprafață de 31 de kilometri pătrați. Rezervația este situată în trei zone climatice. Deși are o suprafață atât de mică, are aproximativ 1600 de specii de plante unice și mai mult de 400 de specii de copaci. De asemenea, aici există aproximativ 300 de specii de animale și păsări, inclusiv tucanul de smarald și colibri, vulturul negru și furnicarul, oceloți și căprioare cu coada albă. În plus, Bosque el Imposible are mai mult de 500 de specii diferite de fluturi.
  • De-a lungul orașului Metapan, se întinde rezervația forestieră Bosque-Montecristo, controlată de trei state - El Salvador, Guatemala și Honduras. Rezervația este situată de-a lungul crestei Cerro Montecristo. Interesant este faptul, că la cel mai înalt punct al Cerro-Montecristo, care ajunge la 2418 de metri, se întâlnesc granițele acestor trei state. În partea cea mai de sus a rezervației, și aceasta la o altitudine de 2100 de metri și mai sus, se află pădurea ploioasă, unde umiditatea aerului este în mod constant o sută la sută, și cad aproximativ 2000 mm de precipitații. Vegetația abundentă formează un baldachin dens, ceea ce împiedică pătrunderea soarelui în pădure.
  • Aici cresc orhidee frumoase, pini mari, stejari uriași și chiparoși, împletiți de liane, mușchi și licheni. Din lumea animală, aici trăiesc maimuțe-păianjen, jaguari, maimuțe urlătoare și vulpi de munte. În partea de jos a rezervației sunt pini, păduri mixte și plantații de tutun. După interzicerea de tăiere a arborilor, în aceste locuri a crescut o a doua pădure.

Bilete ieftine spre El Salvador

Pe AVIA.MD puteți găsi toate informațiile necesare despre toate biletele electronice. În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții active - costul biletului spre Salvador poate varia. Nu uitați că, puteți rezerva bilete de avion și on-line.

El Salvador


Tara: El Salvador


Codul tarii: SV