spre Costa Rica

Bilete de avion Moldova - Costa Rica (CR). Rezerva online

Bilete de avion Moldova - Costa Rica (CR). Rezerva online

Dacă în Lumea Veche de secole, toate drumurile duc la Roma, atunci în Costa Rica toate autostrăzile, traseele și grundurile duc direct în împărăția naturii sălbatice, păduri relicte, cascade, lacuri acoperite cu ceață care se ascund în partea de jos a craterelor de vulcani stinși, sau, cel puțin, în junglă.

Ce este de văzut

Cele mai vizitate parcuri ale țării sunt: Parcul Internațional "La Amistad", Parcul Național "Manuel Antonio", parcurile "Ita Cerere", "Corcovado", "Rincon de la Vieja", "Rara-Avis" și „Tortuguero", rezervația de pădure "Cano Negro", rezervațiile "Karara", "Kuru", "Ostonal", "Cabo Blanco", "Marenco", "Juan Castro Blanco" și pădurea Santa Elena, precum și rezervațiile marine "Marino Ballena" și "Isla del Coco", Parcurile Naționale "Chirripo", "Las Baulas" și rezervația "Monteverde".

Capitala Costa Rica, San Jose este situată în centrul țării. Arhitectura orașului - un amestec de diferite stiluri: în centru sunt foarte puține clădiri moderne înalte, cele mai multe clădiri sunt în stil neoclasic și colonial. Principalele atracții turistice - Muzeul Național, biserici antice și piața de suveniruri.

Nu departe de San Jose se află Alajuela, al doilea oraș ca mărime din țară.

Locurile ce trebuie de văzut - Vulcanul Poas, ferma de reproducere a fluturilor și un muzeu care se află într-o fostă închisoare. În apropiere, puteți vizita centrul de artizanat din Sarchi, vechea cetate spaniolă în Heredia, Muzeul de cafea din San Pedro de Barva.

În partea de sud-est a capitalei se află provincia Cartago - plină cu văi verzi cu plantații de cafea și trestie de zahăr. Orașul Cartago, pe timpuri, a fost capitala Costa Rica, dar, din păcate, moștenirea istorică a sa complet a fost distrus de cutremure la începutul secolului al XX-lea. Aici puteți admira doar frumoasa catedrală și celebra biserică a Fecioarei Îngerilor, precum și a vizita Muzeul Etnografic local.

Cum de ajuns

Avia.md selectează ofertele pentru bilete de avion spre Costa Rica printre multiple companii aeriene situate în întreaga lume. Vânzarea directă de bilete nu este efectuată de noi, însă anume pe pagina noastră web găsiți prețuri cele mai ieftine, promoții și oferte speciale.

Cu noi vei uita de taxe și marje. Pe Avia.md sunt adunate la un loc numai cele mai ieftine bilete spre Costa Rica.

Bilete ieftine

În funcție de sezon, orașul de plecare, compania aeriană și promoții - costul biletului spre Costa Rica poate varia.