spre Coreea de Sud

Bilete de avion Moldova - Coreea de Sud (KR). Rezerva online

Cumpara bilet de avion catre Coreea de Sud. Pretul biletelor de avion

Informații generale

Apele izvoarelor minerale și plajele cu nisip curat, monumente magnifice ale dinastiei antice și stațiuni de schi excelente. Seoul-ul contemporan, Incheon-ul plin de culori și insulele de resort Jeju sunt toate acestea Coreea de Sud.

Țara dimineților proaspete de mult timp a intrat în "cele cinci" cele mai populare destinații de vacanță și este renumită pentru plajele sale de primă clasă și stațiunile de schi din Coreea de Sud cu periodice distracții și în Seoul. Zgârie-norii acoperiți cu aur de 24 de carate, broască țestoasă cu două capete, lupta taurilor beți, 50 de soiuri de mandarine, bătrâne care se scufundă după perle, toalete pe console de control, Wi-Fi prezent peste tot și varza murată .... Nu, aceasta nu este lista poftelor nebune, dar realitatea de zi cu zi a acestei țări mici, surprinzător de frumoasă și diversă. Dar, nu vă fie frică: secolul al XXII-lea care deja a venit pentru ei, nu semnifică că în Coreea de Sud nu va mai fi nimic de făcut pentru turiști, obișnuiți cu un divertisment mai conservator. Aceștia sunt așteptați pe plajele luxoase de pe insula Jeju, pantele bine echipate ale Alpilor din Coreea de Sud, mănăstirile antice și pagodele.

Ce să vedeți în Coreea de Sud?

Coreea de Sud are un număr remarcabil de atracții interesante.

  • În Seul s-au păstrat patru palate regale ale dinastiei Joseon și cel mai vechi palat regal din epoca Gyeongbokgung. Turiștii din Occident, aflați în Coreea de Sud, merg mai întâi de toate, la granița cu Coreea de Nord, în zona demilitarizată sau la unul dintre cele zece obiecte turistice incluse în lista UNESCO.
  • Munții Soraksan de pe coasta Mării Chinei de Est, la o distanță de 200 km la est de Seul, fac parte din creasta Kumgangsan ("Munții Diamantului"), considerat unul dintre cele mai pitorești locuri din lume.
  • Incheon este centrul producției de ceramică. Principalele sale atracții: satul olarilor, izvoarele termale, muzeul ceramicii; "Parcul Chayu", cetatea Munkhansanson, școala confuciană creată în epoca Joseon, parcul "Sondo-Vonji" cu două lacuri artificiale și cu o plajă frumoasă pe unul dintre lacuri.
  • Insula Ganghwad se află în Marea Galbenă la nord-vest de centrul orașului Incheon. Aici se află 120 de dolmeni, inclusiv cea mai mare din țară (7,1 m lățime și 2,6 m înălțime). Principalele atracții din această regiune: altarul Tangun - fondatorul legendar al națiunii, ziduri și fortărețe din secolele XV-XIX, mănăstirea Chondyns.
  • Suwon este renumit prin cetatea antică Hwaseong (1794-1796). Alte atracții - parcul de distracții Everland, un parc acvatic uriaș cu valuri artificiale și tobogane de apă "Golful Karibien", satul folcloric, templul lui Sillux din Yoju, mormântul lui Sejon cel Mare în vecinătate de Yoju.
  • Gyeongju, în sud-estul țării, este capitala regatului antic Silla. Aici se află cel mai vechi templu budist Bulguksa ("Mănăstirea regatului Buddha") cu celebrul clopot "Emile", parcul "Thumuli", Onyn ("Cinci morminte"), Chkhomsonde (cel mai vechi observator care s-a păstrat până în prezent), Muzeul Național din Gyeongju și complexul de stațiuni de pe lacul Pomun. Templul unic din peștera din Sokkuram, care se află lângă vârful muntelui Thohamsan, este, de asemenea, renumit în întreaga lume.
  • Busan: parcul "Taejonde" care se află pe capul insulei Yondo, parcul Yondusan, parcul național Maritim “Hale”, plajele din Haeundae și Kwanally, mănăstirea Thondos - conține relicve budiste, multe statui frumoase. În partea de nord a orașului se află un parc "Kumgang" și izvoare termale Tonne. În fiecare lună octombrie, în Busan are loc Festivalul Internațional de Film, unul dintre cele mai influente forumuri cinematografice din Asia.
  • Daegu: mănăstirea lui Haein și depozitul său Tripitaka Coreană (aici este cea mai completă colecție de canoane budiste din Asia de Est), mănăstirea budistă Chikchisa cu coloane milenare și mii de mici statui ale lui Buddha.
  • Andon este leagănul confucianismului. În trecut, acest oraș a fost renumit prin mari oameni de știință și numeroase temple și școli confuciene, în prezent există 26 de astfel de temple. De asemenea, Andon a fost și locul "Yangban" (nobili coreeni), iată de ce aici se întâlnesc locuințele lor tradiționale, care au fost păstrate de către urmași timp de secole. Unele dintre aceste case nobile tradiționale funcționează în prezent ca hoteluri. Cele mai renumite dintre ele sunt "Zhire Yusulchon" și "Musil Zhongtak la Jeong Chu Ryu". Atracțiile principale - satul tradițional coreean Hahoe, muzeul de măști din Hahoe, templele confucianiste din Dosan și Bensan, templul Bonjonza.

Rezervați biletul către Coreea de Sud împreună cu Avia.md

Cea mai ușoară modalitate de a cumpăra bilete de avion dus-întors către Coreea de Sud este de a utiliza serviciile de rezervare online și achiziționarea biletelor de avion de pe AVIA.MD. Plata se efectuează, de asemenea, de la distanță, fără a fi nevoie să vizitați oficiul companiei. De asemenea, puteți găsi aici toate informațiile necesare despre toate biletele electronice. AVIA.MD are multe bilete ieftine de vânzare.

De asemenea, pentru a obține maximum de plăcere de la odihna în Coreea de Sud, simultan cu achiziționarea biletului de avion, site-ul AVIA.MD oferă rezervarea online a unei camere într-unul din numeroasele hoteluri din Coreea de Sud.